Aliat cu penalii Ostaficiuc, Popoviciu și Sămărtinean, şeful PNL Timiş, Nicolae Robu,...

Aliat cu penalii Ostaficiuc, Popoviciu și Sămărtinean, şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, cere curăţenie în partidul său

2
DISTRIBUIȚI

Pierderea alegerilor prezidenţiale a fost un moment greu pentru PSD. Una din primele concluzii trase după eşecul de răsunet a fost că partidul are nevoie de reaorganizare, dar şi de curăţirea de baroni sau de politicieni certaţi cu justiţia. Iar ideea pesediştilor nu sună rău nici pentru liberali. Şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, a spus astăzi că şi în partidul pe care îl reprezintă ar fi bună o rearanjare a lucrurilor.

„Este enevoie de curăţenie. Absolut niciun partid din România nu este format din îngeri. În fiecare partid există oameni valoroşi, cinstiţi, corecţi, de bună credinţă după cum la fel de adevărat este că în fiecare partid există şi oameni care ar fi bine să stea deoparte.


Fiinţa umană este foarte complexă şi întotdeauna este capabilă să genereze suprize. Am văzut că din păcate în România lăcomia a fost foarte mare la multe persone. Probabil că pe lângă acele persoane a căror ilegalităţi au fost demosntrate în instanţă şi şi-au primit pedepasa şi mai există şi alţii care au furat şi au încălcat şi au legea. Trebuie identificaţi şi pedepsiţi ca atare indiferent din ce partid fac parte şi de ce criterii”, a spus Robu.

Vă reamintim că aripa PDL din noul PNL Timiş are din plin astfel de personaje. Îi amintim pe deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean care sunt momentan ancheţati în dosarul afacerilor de la aeroport, la fel ca şi fostul preşedinte al PDL Timiş, respectiv copreşedinte al PNL Timiş, Constantin Ostaficiuc.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.