Artiştii din Timiş, premiaţi la consiliul judeţean. Cum a făcut şeful CJT...

Artiştii din Timiş, premiaţi la consiliul judeţean. Cum a făcut şeful CJT un miracol la microfon

1
DISTRIBUIȚI

Momente speciale astăzi în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş unde artiştii din judeţ au fost premiaţi pentru activitatea deosebită din mediul artistic. În cadrul premiilor Pro Cultura activitatea oamenilor de artă a fost răsplătită cu diplomă de onoare, o plachetă și câte 500 sau 700 de lei, în funcţie de categorie.

La eveniment au luat parte şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, vicepreşedinţii Călin Dobra şi Florian Zanfir, dar şi şeful Comisiei de Cultură din CJT Adrian Negoiţă.

La categoria seniori au fost premiaţi Brânduşa Stănescu – coregraf, Onuţ Danciu – artă fotografică, Ioan Traia – muzeograf, Ştefan Ehling – prozator, Csaba Airizer – solist vocal, Mircea Tătaru – violonist, Geta Iancu – actriţă și Octavian Maxim – pictor.

La categoria certitudini au fost premiați, de asemenea, dirijorul Sebastian Roşca – dirijor, actorii Georg Peetz, András Csaba Molnos, Luminița Tulgara și Colin Buzoianu, scenograful Albert Alpár, etnologii Maria Mândroane și Maria Hadiji, eseistul Claudiu Arieşanu, solistul vocal Bogdan Zahariea, violonistul Codrin Emandi, scenografa Geta Medinski și pictorul Bogdan Rață.

La deschiderea evenimentului participanţii s-au putut amuza la auzul discursului şefului CJT Titu Bojin care constatând că există mici probleme cu microfonul a spus că „uite, merge, probabil din cauză că l-am luat eu în mână”.


Apoi, Bojin a subliniat faptul că valoarea operelor realizate de aceşti artişti trebuie recompensată.

1 COMENTARIU

  1. este o problema! da di ce nu a fost premiat si domnu Lucian Versendan cel mai bun director de Tiatru din romania ? asta pentru ca este neamt ??? vedeti ca Presedintele ales al romaniii este tot niamt si domnu Lucian versendan este foarte apreciat de domnu Iohaniss. asa ca ati incurcato. v-am zis sa stitz asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.