Arunci mucurile de țigară sau gunoaie pe geamul de la mașină? Cât...

Arunci mucurile de țigară sau gunoaie pe geamul de la mașină? Cât te va „arde” la buzunar

10
DISTRIBUIȚI

Şoferii care aruncă  mucuri de ţigară  sau alte gunoaie pe geamul maşinii riscă să primească o amendă de 2.500 de lei. Legea 515 a fost modificată cu privire la localităţile urbane şi rurale şi se vor da amenzi mari persoanelor care vmurdăresc străzile.


pentru acest lucru, polițiștii vor folosi ca probe filmările de pe camerele de monitorizare.

Conform proiectului de lege, aruncarea resturilor menajere, a obiectelor şi a lichidelor pe ferestrele apartamentelor, dar şi aruncarea la întâmplare a gunoaielor şi a mucurilor de ţigară din maşini vor fi sancţionate cu amendă de la 1.000 de lei la 2.500 de lei.

10 COMENTARII

  1. Nu sant de acord cu aruncatul gunoaielor sau scuturatul tigarilor pe geamul masinii, dar acum nici sa exageram, auzi 2500 lei, pai cine a propus sau votat suma asta este cretin sau oligofren.De ce nu mai bine sa ii confiste si masina sau sa il bage la inchisoare. Am fost si in Germania unde salariile sant de vreo 8-10 ori mai mari dar au si amenzi rezonabile in functie de gravitatea faptei, un ex 5 euro amenda daca ai blocat intrarea sau iesirea dintr-o curte ssau garaj.

    • Pentru simplul motiv ca noi suntem romani. Zilnic vad soferi care arunca tigarile pe geamul masinii, cu toate ca au scrumiera . Eu cred ca nici macar aceasta amenda n-o sa-i civilizeze. Va fi chiar mai palpitant pentru ei. Daca fumatul in public este o placere, ne vom trezi cu unii care vor cere sa se masturbeze pe starda. Este si mai putin nociv :)))

    • Auzi mai, gheorghe, ni se rupe daca esti tu de acord sau nu, ce e important e cat de nesimtiti sunt unii si, mai ales, faptul ca TREBUIE SA LI SE DEA O LECTIE tuturor celor ce arunca gunoaie oriunde si peste tot!
      Porcule ce esti!!!

  2. Foarte bine pana ne civilizam si noi sa ajungem la nivelul nemtilor(care apropo au amenzi mai mari decat dai tu exemplu). Daca cu vorba buna nu a mege, atunci incercam cu metoda coercitiva. Prea multe animale care trebuie civilizate domne’!

    • domnule luchy acesti indivizi vor sa va lumineze mintile si sa fiti ordonati si sa lasati curat acolo pe unde treceti ,dupa comentaari va dati de gol ce fel de oameni sunteti ,ca aai pensie sau salar trebuie sa fiti oameni cu bunul simt ,daca mananci ceva pe strada exista cos de gunoi sau daca fumezi arunci tigarea unde e de aruncat nu olasi urme sa se vada ca ai trecut pe acolo tu un nesimtit de om

    • Auzi mai, luchi, nici nu conteaza ce pensii si salarii avem, ce e important e cat de nesimtiti suntem si, mai ales, faptul ca TREBUIE SA NI SE DEA O LECTIE tuturor celor ce aruncam gunoaie oriunde si peste tot!

  3. dar dc sa nu fie 2500 ron amenda ca arunca pe geam tigari sau alte resturi domnule gheorghe ,dupa mine ar trebui sa fie 5000 sa se invete minte a doua oara sa arunce la cos unde trebuie sa stea gunoiul nu la intamplare ,sau si tu esti unul din aceia ,,ordonati ,,de ti se pare prea mare amenda

  4. Degeaba modifica astia legea lu’ peste-prajit… Indiferent daca amenda va fi 100 sau 1.000.000 de lei, nu va avea cine sa ii amendeze pe nesimtitii si porcii care ne murdaresc strazile, trotuarele, aleile, parcurile, orasele…
    Politistii se cred toti niste directori, nu se injosesc ei cu amendatul astora!
    Iar daca o vor face, ii rog frumos sa dea de pamant si cu portofele scarbelor care isi lasa cainii pretiosi sa se cace peste tot pe trotuare, pe alei, oriunde!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.