Bărbat arestat pentru 30 de zile după ce a pus pistolul la...

Bărbat arestat pentru 30 de zile după ce a pus pistolul la capul unui amic. Ce au găsit polițiștii la locuința suspectului

1
DISTRIBUIȚI

Un timișean va fi cercetat în stare de arest preventiv după ce l-a amenințat cu un pistol pe un bărbat care-i datora 50 de lei, iar apoi a tras câteva focuri în aer. Inițial, Judecătoria Lugoj a decis că suspectul va rămâne în arest la domiciliu. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au contestat, însă, decizia Judecătoriei din oraș, iar magistraţii Tribunalului Timiş au hotărât arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Sorin Boancă este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea liniştii publice.

„Menţionăm că la data de 16.12.2014 într-un bar din Sinersig (Timiş) inculpatul a ameninţat cu un pistol încărcat îndreptat spre cap pe partea vătămată N.V.


spunându-i «că îl împuşcă» dacă nu-i remite suma datorată de 50 lei. Imediat după acest moment, inculpatul a ieşit pe terasa barului şi a descărcat arma letală, tulburând liniştea şi ordinea publică şi provocând evident temere în rândul persoanelor aflate în apropiere. La domiciliul inculpatului au mai fost identificate 41 cartuşe calibru 7.62 , 202 bucăți alice calibru 4,5 şi o puşcă de vânătoare marca GAMO, care s-a dovedit a fi sustrasă de la partea vătămată B.S. Muniţia şi armele ridicate de la inculpat au fost deţinute de acesta fără autorizaţie şi respectiv fără permis de port armă”, informează primprocurorul Dan Cristian Tătar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.