Bolnavii din Timiș nu vor mai plăti medicamente din propriul buzunar, chiar...

Bolnavii din Timiș nu vor mai plăti medicamente din propriul buzunar, chiar dacă spitalele nu au semnat contractul cu Casa de Sănătate pe 2015. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Spitalele, farmaciile, laboratoarele, precum și restul furnizorilor de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale din județul Timiș nu vor rămâne fără fonduri, chiar dacă contractele cu Casa de Sănătate pe 2015 vor fi semnate abia după primele luni ale anului viitor. Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș anunță că, pentru lunile ianuarie – martie 2015, se vor încheia acte adiționale, la contractul din 2014 „cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre CJAS și aceștia”.

Astfel, asigurații din județ, care au nevoie de medicamente sau de asistență medicală în această perioadă, nu vor fi afectați.


„Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute de actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiţionale. Asiguraţii nu vor avea de suferit sub nicio formă şi vor beneficia de asistenţă medicală, medicamente în condiţiile legi ca până acum”, transmit reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.