Bucate alese de Crăciun și Revelion pentru bolnavii internați în cea mai...

Bucate alese de Crăciun și Revelion pentru bolnavii internați în cea mai mare unitate medicală din vestul țării. Ce meniu vor avea pacienții de la Spitalul Județean Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sute de oameni din vestul țării care, din cauza problemelor de sănătate pe care le au, nu vor putea să petreacă sărbătorile de iarnă în sânul familiei, ci pe patul de spital, vor avea un meniu special. În bucătăria celui mai mare spital din vestul țării, în care sunt internați aproximativ 800 de bolnavi, se pregătește un meniu deja tradițional de Crăciun și Revelion, pentru a le însenina un pic zilele pacienților.

Astfel, în prima zi de Crăciun, pe lângă meniul obișnuit pentru micul dejun, bolnavii vor primi și tobă.


La masa de prânz se va servi o ciorbă țărănească cu legume, sarmale cu mămăliguță și cozonac, iar la cină, pacienții vor primi sufleu de orez cu gem. „Și de Revelion va fi aproximativ același meniu”, ne-a spus Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.