Bunicii din Timişoara, invitați la petrecere. Unde va avea loc cheful şi...

Bunicii din Timişoara, invitați la petrecere. Unde va avea loc cheful şi cum se pot înscrie

1
DISTRIBUIȚI

Vârstnicii Timişoarei vor fi celebraţi de autorităţile locale. Vârstnicii din urbea de pe Bega sunt chemaţi să participe la Aniversarea cuplurilor cu peste 50 ani de căsătorie şi a vârstnicilor longevivi din municipiul Timişoara, eveniment organizat de Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară a Primăriei Timişoara.

Petrecerea va avea loc în data de 4 decembrie iar invitaţii se vor bucura de un program artistic susţinut de Ansamblul “Timişul” al Casei de Cultură Timişoara, dansatori sportivi şi alţi parteneri ai Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice.


„La eveniment, cuplurile şi persoanele longevive sunt rugate să se prezinte cu buletinele de identitate”, anunţă municipalitatea.
Cei care nu fac parte din baza de date a Direcţiei se pot înscrie la sediul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din Timişoara, Calea Sever Bocu, nr. 44A, după data de 05.12.2014.

Pentru înscrierea cuplurilor cu peste 50 ani de căsătorie sunt necesare următoarele acte: buletinele (cărţile) de identitate ale ambilor soţi şi certificatul de căsătorie, toate în original şi copie. Pentru înscrierea vârstnicilor cu peste 90 ani de viaţă este necesar buletinul (cartea) de identitate în original şi copie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.