Cei mai talentați artizani populari, bucate delicioase și artă tradițională, le găsiți...

Cei mai talentați artizani populari, bucate delicioase și artă tradițională, le găsiți la târgul de meșteșuguri și gastronomie. Unde are loc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-264231084">

Târgul de meșteșuguri și gastronomie și-a deschis porțile astăzi la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Peste 70 de meșteșugari şi artizani din comunităţile din vestul României, dar și din Serbia (Kikinda și Uzdin) își expun produsele în perioada 4-6 decembrie la CRAFT.

Comercianții au venit cu diferite produse precum brânză, cârnați de casă, jumări, bânză dulce, dar și costume populare sau nuielușe de Moș Nicolae. Tot în cadrul târguluui care este deschis până sâmbătă inclusiv, puteți vedea expoziţii de fotografie cu cele mai spectaculoase obiective turistice din Banat. Prețurile variază în funcție de produse, și sunt cuprinse între 3 și 100 de lei.

Organizatorii târgului sunt Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara în parteneriat cu Universitatea de Vest Timișoara, Institutul Intercultural Timișoara și Primăria Orașului Kikinda (Serbia). Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.