Cel mai important utilaj de iarnă deținut de ISU Banat a fost...

Cel mai important utilaj de iarnă deținut de ISU Banat a fost trimis în Dâmbovița. UPDATE Unde a ajuns utilajul

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii din cadrul ISU Banat sar în sprijinul colegilor din județul Dâmbovița, zonă care se află sub avertizarea de cod portocaliu de ninsori. Un ofițer și 10 subofițeri au plecat în urmă cu două ore spre localitatea Târgoviște pregătiți cu echipamentele necesare printre care se află și singura autoșenilată din județul Timiș.

Potrivit reprezentanților ISU Banat, forțele de intervenție au plecat ca urmare a fenomenelor meteorologice care fac ravagii în județul Dâmbovița. „Începând cu ora 12.32, în contextul avertizărilor meteorologice de cod galben și cod portocaliu de fenomene periculoase, căderi de zăpadă, viscol sau îngheț, Inspectoratul General Pentru Situații de Urgență a impus o misiune de sprijin în județul Dâmbovița.


Pompierii au pornit spre localitatea Târgoviște”, a declarat pentru PRESSALERT.ro căpitan Matei Drăgan din cadrul ISU Banat.

Deși este singura autoșenilată de care dispune ISU Banat, aceasta va fi folosită în județul Dâmbovița deoarece zona noastră nu se află sub atenționare de cod portocaliu sau roșu de ninsori. Codul portocaliu de ninsori, viscol, precipitaţii mixte şi polei este valabil în judeţele Buzău, Vrancea, Brăila, Ialomiţa, Galaţi, Vaslui, Bacău, precum şi în zona de munte a judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova.

UPDATE După ce județul Dâmbovița a fost scos de sub cod portocaliu, utilajul ISU Banat a fost redirecționat spre Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.