Cine-i ia locul lui Sorin Grindeanu la conducerea PSD Timişoara. Vezi toate...

Cine-i ia locul lui Sorin Grindeanu la conducerea PSD Timişoara. Vezi toate mişcările pe funcţii ale social-democraţilor

1
DISTRIBUIȚI

După ce Sorin Grindeanu a fost numit preşedinte interimar al PSD Timiş în locul lui  Titu Bojin, care a demisionat din toate funcţiile după ce DNA îl anchetează într-un nou dosar penal, astăzi, Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş s-a reunit. Principalul scos a fost acela de a numi interimari pe mai multe funcţii care erau neocupate.


Secretar executiv al organizaţiei judeţene a fost numit consilierul judeţean Adrian Negoiţă, cel care până acum a fost preşedintele executiv al PSD Timişoara, făcând echipă cu Grindeanu. Filiala Timişoara a social-democraţilor va fi condusă interimar de deputatul Florin Bîrsăşteanu, care va ocupa funcţia de preşedinte, şi de Sebastian Răducanu, preşedinte executiv. Conform unui comunicat al filialei locale „în cadrul şedinţei s-a stabilit ca până în luna martie să aibă loc Conferinţa de alegeri a preşedintelui PSD Timiş şi a viitorului Birou Permanent Judeţean”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.