Cititorii PRESSALERT.ro, eroi de sărbători. Cum au ajutat familia care trăiește într-un...

Cititorii PRESSALERT.ro, eroi de sărbători. Cum au ajutat familia care trăiește într-un vagon, la Moșnița Veche GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1483845212">

Moș Nicolae, încărcat de speranță și cadouri, a poposit anul acesta și la familia din Moșnița Veche care locuiește într-un vagon de tren înconjurat de vile. Datorită cititorilor PRESSALERT.ro care au rămas impresionați de povestea tulburătoare a familiei Ciuclea, Gabriela, Petronela și Sebastian nu și-au pus degeaba ghetuțele la ușă.

În urmă cu câteva zile Adelina, mama fetițelor, era lipsită de speranță. Se gândea că și anul acesta masa de sărbători va fi goală, bradul artificial primit în dar acum câțiva ani nu va avea instalație, iar de cadouri nici nu și-a pus problema. Cititorii PRESSALERT.ro le-au readus zâmbetul pe buze micuților oferindu-le daruri din suflet. Oamenii au ajuns la vagonul de tren în care se opresc raze de soare încărcați cu jucării, hăinuțe, prăjituri și alimente.

Chipul Petronelei, pentru care vagonul de tren este un adevărat castel, a radiat de fericire când a primit o plasă mare cu prințese plină de jucării. Sebastian, băiețelul de 10 ani, nu și-a mai luat ochii de la cărțile de geografie și de la trenulețul primit în dar, iar de acum încolo va merge la școală cu ghiozdanul mult dorit. Gabriela, micuța de doi ani, era atât de curioasă de cadouri încât nu mai știa pe ce să pună mâna. „Am primit jucării, haine de prințesă și o geacă frumoasă,  și mâncare, și tort. Îmi place ce am primit”, a spus Petronela încântată că a mâncat pentru prima data brioșe cu mere.

Adelina nu mai are cuvinte de mulțumire și ne-a povestit că cei mici s-au bucurat enorm de toate darurile. „Au fost foarte fericiți. S-au bucurat și de jucării, și de haine, și de mâncare. Nu am cuvinte să le mulțumesc celor care m-au ajutat. Oameni cu suflet mare care au înțeles prin ce greutăți trecem”, ne-a spus mama fetelor.

Vă reamintim că Gabriela, Petronela și Sebastian nu au o casa ca toți copiii, ci trăiesc într-un vagon înconjurat de vile, alături de mama lor și de fratele ei. Iarna este o povară pentru familia Ciuclea, iar pentru micuții de doi, cinci și 10 ani, Crăciunul nu a existat vreodată. Sărbătorile de anul acesta nu vor mai reprezenta tristețe în sufletul micuților, pentru că acum au cu ce se îmbrăca, au ce mânca și cu ce se încălzi.

PRESSALERT.ro le mulțumește tuturor celor care au ajutat familia Ciuclea să aibă parte de sărbători mai calde și mai luminoase.

2 COMENTARII

  1. noi trebuie sa va multumim ca ne ati dat ocazia sa fim mai buni!multumim si indemn toti cititorii sa mearga sa vada acei ingerasi care iti aduc bucurie in suflet cu pofta lor de viata si cu zambetul acela sincer in pofida greutatilor care le au.DOAMNE AJUTA

  2. Am fost si eu la ei cu doua masini incarcate cu de toate. Cine doreste sa ajute, sa sune mai bine si sa intrebe ce mai au nevoie. O parte din cea am adus, ma refer la alimente, femeia le avea deja. M -a impresionat,ca femeia a zis sa mai dam si la altii.A sunat la o familie cu multi copii careia i-a dat o parte din alimentele pe care le-am adus pt ea. Eu zic sa sunati inainte!
    Simai trebuie vazut cum putem ajuta sa aiba o CASA! Primaria trebuie pistonata! Trebuie sa aiba o locuinta sociala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.