Consilierul local Bogdan Herzog speră ca justiţia să se sesizeze în cazul...

Consilierul local Bogdan Herzog speră ca justiţia să se sesizeze în cazul „Acvariului” din centrul Timişoarei. Cum face mişto de acuzaţiile cum că ar fi agent sub acoperire pentru ruşi

2
DISTRIBUIȚI

Consilierul independent Bogdan Herzog nu a uitat reacțiile dure ale primarului Nicolae Robu față de el, la data la care numele său era propus ca posibilă variantă pentru schimbarea viceprimarului PNL Dan Diaconu. Recent acesta a postat pe site-ul personal nemulțumirile sale legate de ultimul plen al CLT. Despre afacerea „Acvariul”, Herzog scrie că nu a fost de acord nici cu exproprierea, în trecut, și nici cu alocarea celor 120.000 de euro pentru perfectarea afacerii, acum.

„Pretextul oferit de primarul Robu încă din 2012, respectiv realizarea unui pasaj rutier subteran, îl consider de asemenea «subțire», întrucât din discuțiile cu ingineri constructori care au supervizat construcția pasajului pietonal la sfarșitul anilor ’70 am înțeles că pot fi puse în pericol fațada Operei și respectiv cea a Muzeului Banatului. De asemenea, costurile se pare că au fost exorbitante, primul-secretar de atunci, Telescu parcă, împărțind lucrarea între varii regii locale, pentru a evita aprobarea în Consiliul de Miniştri”, a scris Herzog, care a conchis că speră ca justiția să se sesizeze cu privire la acest caz.

Independentul a mai scris și că a fost împotriva suplimentării finanțărilor pentru echipele de sport, dar și pentru alocarea de bani pentru lucrări la unele biserici din urbea de pe Bega.

Nu în ultimul rând, într-o altă postare, Herzog îi ironizează pe cei care au scris că ar fi agent sub acoperire pentru ruși, după ce a fost inclus în deja celebra „listă a lui Dughin”.


Acesta a publicat pe site-ul său o replică amuzantă, dar și o poză trucată în care apare alături de Vladimir Putin.

herzog ironie

Foto: bogdanherzog.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.