Consiliul Judeţean Timiş, model la respectarea legii, asigură secretarul instituţiei. Cum a...

Consiliul Judeţean Timiş, model la respectarea legii, asigură secretarul instituţiei. Cum a stârnit Ardelean râsul cu o replică tăioasă

0
DISTRIBUIȚI

De la mijlocul lui mai a anului trecut, Consiliul Judeţean Timiş are un nou secretar. Locul lui Petrişor Nădăştean a fost luat de Dan Ardelean.  Născut la Sânnicolau Mare, Ardelean are 54 de ani şi în trecut a fost şef al compartimentului Juridic de la Colterm, dar şi avocat în Baroul Timiş vreme de şase ani.  De la instalarea în funcţie şi până acum,  Ardelean nu a absentat de la plenurule CJT fiind mereu disponibil pentru a da sfaturi privind legalitatea.

O prezenţă discretă, Ardelean s-a remarcat la conferinţa de final de an a CJT, unde a făcut o glumă care a stârnit râsul tuturor participanţilor.


„De mine auziţi puţin, chiar deloc, aş zice, de unde putem trage concluzia clară că la CJT nu există probleme cu legalitatea sau nerespectarea legii”, a spus Ardelean. Vă reamintim că omologul său de la Primăria Timişoara, Ioan Cojocari, a anunţat recent în tmp ce sfătuia consilierii lcoali să voteze proiectele, că „scrie la punctul doi că fiecare consilier local e obligat să prezinte un raport public de activitate. Nu știu câţi dintre voi vă mai vedeți consilieri peste un an sau doi, eu unul nu mă mai văd secretar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.