Contract de 3,5 milioane de lei pentru Danyflor. Cum vrea să se...

Contract de 3,5 milioane de lei pentru Danyflor. Cum vrea să se scape primarul Robu de câinii maidanezi

2
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru timişorenii sătui să vadă câini vagabonzi pe străzi. După ce încă din primăvara acestui an administraţia s-a chinuit să organizeze licitaţia pentru contractarea unui operator care să gestioneze populaţia canină din urbea de pe Geba, la finele anului municipalitatea a reuşit să semneze un contract. Fără surprize câştigătoare a fost declarată firma Danyflor care şi-a adjudecat un contract de circa 3,5 milioane de lei.

„Am semnat contractul de gestiune a populației canine. Abia acum. De săptămâna viitoare va trebui să-i vedem împuținați pentru că acest contract are și acele clauze cu penalități în funcție de numărul de câini găsiți pe stradă de echipele mixte de control, formate din reprezentanți ai primăriei și reprezentanți ai firmei.


Însă nu putem să aplicăm aceste prevederi peste noapte după ce de atâta amar de vreme nu am mai avut operator de gestiunea populației canine. Câinii s-au înmulțit și nu putem săptămâna viitoare să-i penalizăm că sunt câini pe stradă”, a declarat primarul Nicolae Robu.
Practic, conform noului contract de acum înainte compania Danyflor va fi obligată „să plătească despăgubiri persoanelor fizice pentru traumele suferite din cauza agresiunii câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Timişoara, stabilite prin hotărâri ale instanţelor de judecată definitive şi irevocabile”. De asemenea primarul Nicolae Robu a explicat în urmă cu mai multe luni că nu este exclus ca Primăria să îşi înfiinţeze un serviciu propriu de gestionare a populaţiei canine.

2 COMENTARII

  1. Tone de mancare ajung la containerele de gunoi. Daca ar fi un bun gospodar d-l Robu ar veni cu ideea ca aceasta mancare sa fie colectata in recipiente si apoi oferita maidanezilor din padocul de caini. Neputandu-se inmulti toti cainii vor dispare in max. 5 ani din cauza conditiilor de incarcerare. Dar pentru asta trebuie sa te pricepi la caini sau sa ai pe cineva in jurul tau care se pricepe, sa ai suflet si sa nu te intereseze sa faci alt plan sa ….ciupesti…din factura !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.