Copiii silitori, premiaţi de Primăria Timişoara. Cum s-a lamentat edilul Nicolae Robu...

Copiii silitori, premiaţi de Primăria Timişoara. Cum s-a lamentat edilul Nicolae Robu la festivitate

0
DISTRIBUIȚI

Copiii de excepție ai Timișoarei au fost astăzi răsplătiți de Primăria Timișoara. Aproape 400 de tineri de la toate școlile din urbea de pe Bega, care au avut media 10 pentru anul școlar 2013 – 2014 au primit diplome, cărți și insigne de argint cu stema Timișoarei.

Prezent la eveniment, primarul Nicolae Robu a spus că „suntem la a treia ediție acestui eveniment de premiere a excelenței în învățmântul preuniversitar. Acum la ediția a treia avem 390 de elevi. Așteptăm să vedem cât mai mulți copii în Timișoara care merită să fie premiați. Dragi copii, nu știu dacă voi ați băgat de seamă când vă uitați pe blocuri și pe diverse materiale pe care le promovam noi în 2012, dar de acolo se prefigura Timișoara performantă, deviza cu care am candidat acestea a fost, Timișoara performantă în toate sectoarele, fiecare dintre noi trebuie să fie performant.


Voi, dragi copii, vă înscrieți în proiect, sunteți performanți la locul vostru de muncă, cu ghilimelele de rigoare. Eu vă felicit pentru rezultatele frumoase pe care le-ați obținut”.

Robu nu a piedut ocazia de a pomeni despre strădaniile sale de a înfrumuseța orașul și de a se plânge că „munca aceasta nu este ușoară, la un moment dat erau multe aprecieri critrice la adresa mea, că am spart orașul. Evident că nu de drag spargem, ci pentru a putea moderniza”. Au fost pomenite și „lucrările de anvergură” de la liceele Lenau, Loga și Calderon, iar pe final edilul a menționat că se va pune accent pe crearea de baze sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.