Coșurile de gunoi „anti-vandalism”, victime sigure. Cum a făcut un grup de...

Coșurile de gunoi „anti-vandalism”, victime sigure. Cum a făcut un grup de timișoreni critica noilor piese de mobilier urban VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Un film scurt postat pe o rețea de socializare reclamă lipsa de calitate și bătaia de joc în care au fost montate zeci de coșuri de gunoi care delimitează ultima „ctitorie” a edilului timișorean. Pe bulevardul Vasile Pârvan, între Universitatea de Vest și pasajul Michelangelo, au fost montate zeci de coșuri de gunoi cu iz rustic, din lemn, în realitate niște obiecte mai degrabă ieftine decât utilitare, după cum atrag atenția specialiști în domeniu.

Revenind la filmul postat duminică, trebuie spus că un grup ce cetățeni convinși că montarea coșurilor este una „de ochii lumii” le-au încercat pe fiecare în parte. Doar ușor atinse, povestesc oamenii, coșurile de gunoi sunt gata să o ia din loc. Se clatină. Autorii filmului fac și o demonstrație, arătând cât de prost montat e unul din coșurile de gunoi. Ironic, cineva comentează în fundal: „Are o independență acest coș de gunoi, e lemn de cireș sută la sută. Detaliul de fixare e și el impecabil, cu holzșurub de 50. Nimeni nu poate să se atingă de aceste coșuri”, se arată în postarea pe care cei din Comunitatea A U au numit-o „o critică pertinentă a noilor modele de coşuri de gunoi anti-vandalism”.

Reamintim că membrii A U


Ce vor timișorenii de la comisia europeană FOTO" href="http://www.pressalert.ro/2014/12/protest-de-doliu-memoria-unui-copac-din-zona-centrala-ce-vor-timisorenii-de-la-comisia-europeana-foto/" target="_blank">au făcut priveghi pentru ultimii copaci secerați al ordinul edilului, în Timișoara
. „Acolo unde se anunţă o intervenţie sau acolo unde o intervenţie este necesară, încercăm să informăm publicul utilizator asupra celor propuse de către autoritatea locală. Acţiune pro activă şi preventivă, de informare şi consultare” – este motto-ul cu care se recomandă membrii acestei comunități.

2 COMENTARII

  1. Mai baieti,de ce oare nu va aratati fetele ???Sa vedem si noi cum arata oamenii frustrati??Ca,de fapt,asta sunteti,niste comentatori,critici,de doi bani,care au impresia ca le stiu pe toate!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.