Cum pot elevii timișoreni să studieze la universități de top din Marea...

Cum pot elevii timișoreni să studieze la universități de top din Marea Britanie

0
DISTRIBUIȚI

Elevii din ultimii ani de liceu din Timișoara pot ajunge foarte ușor să studieze în Marea Britanie. Un proiect de consiliere online le vine în ajutor cu toate detaliile de care au nevoie.

Timișorenii pot alege universitate de top din Marea Britanie, cum ar fi UCL, King’s College London sau Imperial College London. „Ii incurajez pe toti cei care doresc sa aplice sa nu ezite pentru ca este o experienta fundamentala si o ocazie extraordinara de maturizare intelectuala si emotionala. Cred ca doar prin iesirea din cotidian si asumarea de noi provocari putem sa gasim acel drum despre care vorbeste toata lumea”, spune Sabina Androne, o timișoreancă MA Graduate, University of Portsmouth, Marea Britanie.

Pot aplica doar elevii în clasa a XII-a.


Termenul limită e 15 ianuarie. Trebuie completat un formular cu opțiuni și date personale pe pagina web Edmundo, în urma căruia fiecare aplicant va primi o lista personalizată cu programe de studiu potrivită. ”După ce ai studiat ofertă, iei legătură cu un consilier EDMUNDO și începeți să lucrați la aplicație. Consilierul te va ajută pe tot parcursul procesului de aplicare în mod gratuit”, transmit reprezentanții proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.