Cum să vă îmbrăcaţi în noaptea de Revelion, sfaturi via Adriana Delia...

Cum să vă îmbrăcaţi în noaptea de Revelion, sfaturi via Adriana Delia Bărar. Vezi când are loc o nouă ediţie a Fashion Fridays

0
DISTRIBUIȚI

Fashion Fridays Winter Fair reuneşte o serie de designeri şi artişti ale căror produse se remarcă prin originalitate, varietate şi calitate. Cel mai mare târg de modă şi design românesc, Fashion Fridays, ajuns la cea de-a 5-a ediţie, va avea loc în perioada 16 – 18 decembrie la Hotel Continental.

Creaţii vestimentare, decoraţiuni, obiecte de artă, toate aşteaptă să fie admirate, cumpărate şi dăruite. Pe lângă produsele unicat, colecţiile special create de designeri pentru această ediţie şi reducerile de până la 50%, organizatorii au pregătit şi o zonă de lounge, unde clienţii au parte de ciocolată calda, ceai fierbinte cu scorţişoară, macarons şi cupcakes. „Majoritatea târgurilor de Crăciun sunt axate mai mult pe tradiţii în ceea ce priveşte decoraţiunile, deliciile culinare şi mici cadouri de cele mai multe ori artizanale.


La târgul aflat sub semnătura Fashion Fridays în schimb, avem parte de magia modei. Aici găseşti ţinuta ideală pentru sărbători, un cadou special pentru iubitorii de modă şi poţi avea parte chiar de sfaturi de styling de la designerii şi bloggeri prezenţi la eveniment.”, spune creatoarea de modă Adriana Delia Bărar.

Fiindcă luna decembrie este prin excelenţă luna cadourilor, iar cadourile de designer sunt întotdeauna o alegere perfectă pentru a surprinde persoanele dragi, organizatorii îi asigură pe pasionaţii de fashion că vor avea parte de trei zile de magie şi sărbătoare. În ceea ce priveşte noaptea de Revelion, Adriana Delia Bărar recomandă culori şi texturi metalizate. „Ţinuta depinde în primul rând de locaţia unde are loc petrecerea, apoi de stilul personal şi de conformaţie. Eu propun roşu ca şi culoare, dar la fel de interesantă poate fi o ţinută pe negru cu un contrast de texturi. De exemplu o fustă de piele cu un top de mătase sau paiete. Culorile şi texturile metalizate sunt deasemenea ideale pentru o astfel de petrecere. Regula generală- fără exagerări , făra prea mult sclipici”, spune ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.