Cursuri gratuite la CCIAT, începând din această lună. Ce poți învăța

Cursuri gratuite la CCIAT, începând din această lună. Ce poți învăța

0
DISTRIBUIȚI

Ca partener al proiectului „Training pentru piaţa muncii din România şi Serbia – TRAININGLAB” finanţat printr-un program de cooperare transfrontalieră România-Republica Serbia, la care participă şi Centrul de Informare şi Dezvoltare din Regiunea Tisa, CCIAT organizează în perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015 cursuri gratuite de formare profesonală în următoarele domenii: competenţe antreprenoriale, iniţiere/comunicare în limba engleză, specializare în domeniul calităţii/manager în domeniul siguranţei alimentare.

Proiectul vizează dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale prin programe de formare inovatoare pentru IMM-uri şi angajaţii acestora, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în zona transfrontalieră.


Cursurile se desfăşoară la centrul regional de afaceri iar participanţii vor primi la absolvirea acestora diplome acreditate de ministerul muncii şi de ministerul educaţiei. Fiecare curs are durata de 40 de ore şi participarea este gratuită, costurile fiind asigurate din bugetul proiectului.

Cei interesați sunt așteptați la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, cu sediul pe bulevardul Eroii de la Tisa, nr. 22, Directia de Formare Profesionala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.