„Dau televizor LCD la schimb cu un porc”. Afacerile TRĂSNITE propuse de...

„Dau televizor LCD la schimb cu un porc”. Afacerile TRĂSNITE propuse de timișeni pe site-urile de anunțuri FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-678386569">

Cine vrea porc de Crăciun și nu își permite să cumpere din piață poate să facă rost de unul de pe Internet, cu condiția să dea ceva la schimb. Așa a făcut și un timișean care ar putea să primească porcul mult dorit la sfârșitul acestei săptămâni.

Ingenios, bărbatul a postat un anunț pe o pagină de mica publicitate și a așteptat ca cineva să îl sune. „LCD Universum Diagonală 81/39, stare foarte bună, schimb cu porc sau purcei” – așa sună anunțul bărbatului.

Întrebat de ce își dă televizorul din casă, acesta a spus că nu își permite să cumpere alt porc. „Eu mai am doi purcei, dar sunt mici și acum mi-ar trebui unul de vreo 70 de kilograme. Am avut unul mare, dar a trebuit să îmi plătesc niște datorii și l-am vândut. Ca să am porc de Crăciun am zis să dau televizorul. M-a sunat un domn și mi-a spus că vine pe vineri. Nu rămân fără televizor în casă, pentru că mai am unul vechi. Din păcate nu o sa mai am LCD, dar ce să facem”, ne-a spus bărbatul care locuiește în Giarmata.

Un tânăr din Timișoara oferă în schimbul unui porc un animal exotic. Tânărul a postat pe Internet un anunț prin care dorește să schimbe un păun de trei ani cu porc sau purcei. „Schimb păun pe purcei sau porci. Păunul are trei ani. Culoare verde”, a publicat acesta.

Nu sunt singurele anunțuri de acest gen. Cei care au prea mulți porci îi schimbă pe lemne sau pe cereale. „Vând porci de carne de 150, 190 de kilograme sau schimb pe lemne de foc, esență tare”, a fost anunțul unui timișean din localitatea Folea.

Lista anunțurilor nu se oprește aici. Un alt bărbat s-a săturat să „călătorească” cu calul și vrea să îl dea la schimb, alături de alți trei cai, pentru o Dacia Duster. Condiția omului este ca mașina să fie nouă sau puțin folosită, iar culoarea nu contează. Un alt tânăr din Timișoara oferă un telefon mobil Nokia 6500 slide în schimbul unor iepuri, iar un bărbat din Satchinez vrea să schimbe o vacă „frumoasă” cu o camionetă „în regulă”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.