Decizie după eşecul lui Ponta: fostul secretar executiv al PSD Timiş, Marcel...

Decizie după eşecul lui Ponta: fostul secretar executiv al PSD Timiş, Marcel Mihoc, nu mai mătură pe jos cu foştii colegi. De ce nu mai ține conferința anunțată

0
DISTRIBUIȚI

În toiul campaniei electorale pentru alegerile prezindenţiale, PSD Timiş primea o lovitură extrem de dură. Cu o vechime de peste zece ani în partid, secretarul executiv Marcel Mihoc demisiona din funcţie.

„Am luat cea mai grea decizie din cariera mea politică. Am ales să părăsesc grupul consilierilor județeni PSD și să-mi continui activitatea de pe poziția de independent. Pentru că suntem în toiul campaniei electorale, nu doresc să agit apele mai tare decât este cazul și prin urmare nu îmi voi motiva pentru moment decizia. În cadrul alegerilor interne ale PSD din 2011 l-am susținut pe Victor Ponta, spre deosebire de mulți alți colegi de partid care ocupă acum funcții și care au făcut joc la două capete, pentru ca, ulterior, să se declare mari susținători ai variantei câștigătoare”, spunea acesta pentru debanat.ro.

Convins că e nevoie de linişte pentru ca Victor Ponta să câştige alegerile în judeţul Timiş, Marcel Mihoc refuza la acea dată să facă dezvăluiri cu privire la motivele plecării sale din PSD.


Acesta promitea, în schimb, că după alegeri va organiza o conferinţă de presă în care va face dezvăluiri palpitante din sânul PSD. Acum Mihoc pare să se fi răzgândit. Acesta ne-a declarat cu privire la mult aşteptata conferinţă de presă că „credeţi că după rezultatele aste frumoase mai are rost să ţin conferinţă? După rezultate s-a văzut clar că am luat decizia corectă. Ce să fac acum, să atac oamenii degeaba? Cred că, după rezultatele care au fost, e de prisos”.

Vă reamintim că, urmare a discuţiilor privind schimbarea vicepreşedinţilor CJT, numele lui Mihoc, momentan consilier independent, a fost vehiculat ca şi posibil înlocuitor al unuia din pesediştilor aflaţi la conducere alături de Titu Bojin.

marcel mihoc in rosu 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.