Decizie surpriză a instanţei pentru comisarul şef Ciurescu, prins în flagrant de...

Decizie surpriză a instanţei pentru comisarul şef Ciurescu, prins în flagrant de DNA luând mită

4
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a judecat, ieri, contestaţia depusă de DNA la decizia luată de Tribunalul Arad în cazul comisarului şef Marinică Valentin Ciurescu, de la Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Lugoj. Vă reamintim că poliţistul a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi luare de mită după ce a fost prins în flagrant de DNA Timișoara după ce a primit 2.200 lei și un sistem audio.


Procurorii au stabilit că „inculpatul i-a confirmat denunțătorului sprijin în soluționarea favorabilă a dosarului respectiv, sens în care i-a spus chiar că a întocmit referatul cu propunere de clasare și că are certitudinea că va convinge procurorul de caz să dispună soluția propusă. Pentru a fi mai convingător, inculpatul Ciurescu Marinică Valentin i-a spus denunțătorului că va preda suma de bani primită procurorului de caz”.  Tribunalul Arad a dispus înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, hotărârea fiind confirmată de Curtea de Apel Timişoara care a respins contestaţia DNA. 

4 COMENTARII

    • Pentru Radu. Decizia este cea mentionata in text , nu ai citit atent. Adica la propunerea DNA Timis, Tribunalul Timis a emis mandat de arestare preventiva pentru Ciurescu Marinica, iar acesta a si fost incarcerat. Tribunalul Arad , care il judeca pe Ciurescu dupa principiul competentei teritoriale, adica dupa locul unde a fost comisa infractiunea, a dispus la 15 decembrie 2014 inlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu. DNA Timis a contestat aceasta decizie, iar la 19.12.2014 Curtea de Apel Timis a respins contestatia DNA Timis, mentinand arestul la domiciliu pentru Ciurescu Marinica. Aceasta este decizia surpriza despre care se face referire in articol.

  1. Nu mai conteaza cine estre politist si cine este infractor. De fapt nu mai conteaza nimic. Tara a intrat in normalitate, statul de drept functioneaza, am invins, ne-am luat tara inapoi. Nu merita sa mai pun nici ghilimelele. Este in ADN sa ne risipim in lume.,

    • Ai dreptate domnule, tara a intrat in ” normalitate ” Citeste cartulia ” Din tara magarilor.Insemnari ” scrisa de Stefan Motas Zeletin in 1916. Vei observa cat de mult este actuala si astazi, desi a fost scrisa in 1916, cand Romania Mare inca nu exista… dar exista poporul roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.