Deschiderea subpasajului de la Michelangelo, la mila Sfântului Ilie. Ce operaţiuni mai...

Deschiderea subpasajului de la Michelangelo, la mila Sfântului Ilie. Ce operaţiuni mai sunt de făcut

0
DISTRIBUIȚI

Noi veşti au fost oferite astăzi de primarul Nicolae Robu privind situaţia şantierului de la pasajul subteran Michelangelo. După ce administraţia a jucat ping-pong cu deschiderea pasajului, care ba va avea loc de Crăciun, ba nu va avea loc, primarul a informat că situaţia e încă indecisă.

„De vreo zece zile, de când vremea este cumplită de-a dreptul, s-a lucrat în permanenţă şi în aceste condiţii, dar e evident că nu s-a putut lucra cu acelaşi spor ca şi în condiţii meteo favorabile. V-am spus de la început că există nişte operaţii tehnologice care nu pot fi făcute în condiţii de umiditate şi temperaturi nefavorabile. Nu pot spune dacă mai este posibil să dăm în folosinţă partea de lucrări până la Crăciun, să nu uităm sunt un an şi opt luni de când am început această lucrare extrem de complexă de grea şi nu cred că are cineva motive să fie nemulţimit de ceea ce a rezultat până la ora actuală şi de restul lucrării.


Va fi ceva foarte frumos, foarte funcţional însă ţinând seama de cât de ploios a fost tot anul 2014 şi de cât de capricioasă este vremea în acestă lună de decembrie este posibil să nu putem da în folosinţă”.

Legat probabilitatea ca şantierul să fie deschis de Crăciun, Robu a spus că „mi-e greu să spun. Ca timp fizic este suficient să se termine, nu e nevoie de mai multe zile, placarea pereţilor mulaţi e gata. Ce mai e de făcut e hidroizolaţia şi asfaltarea şi alinierea liniilor de canalizare. Zilele rămase până la Crăciun ar fi suficiente ca să se termine, dacă vremea e bună. Nu poţi face hidroizolaţie dacă vrea e bună, nu poţi să torni acest asfalt la temperaturi scăzute”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.