Deschiderea subpasajului rutier de la Michelangelo, AMÂNATĂ pentru primăvara lui 2015, deoarece...

Deschiderea subpasajului rutier de la Michelangelo, AMÂNATĂ pentru primăvara lui 2015, deoarece Robu nu știa că „iarna nu-i ca vara”

1
DISTRIBUIȚI

Schimbare de planuri în urbea de pe Bega. Deschiderea subpasajului rutier de la Michelangelo ar putea fi amânată.
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a informat astăzi că „la Michelangelor s-a lucrat ieri de Ziua Naţională. Am cerut aprobare de la ITM să putem lucra şi într-o zi de sărbătoare şi s-a lucrat târziu, s-a lucrat la armarea şi cofrarea placării pereţilor verticali. În această săptămână vrem să finalizăm placarea pereţilor verticali din afara zonei acoperite şi până la mijlocul săptămânii viitoare să finalizăm placarea pereţilor verticali şi în partea acoperită. Între timp s-a turnat şi asfalt, s-a făcut hidroizolaţia mai întâi, s-a turnat apoi asfalt pe rampa subpasajului de la universitate înspre partea acoperită pe mai bine de jumătate din lungimea acestei rampe.


În partea cealaltă dinspre BRD asfaltul este turnat până la intrarea sub partea acoperită”.

Edilul a spus că termenul oferit iniţial de 22 sau 23 decembrie pentru deschiderea traficului prin subpasaj ar putea să fie decalat. „Sperăm ca vremea să ne permită să continuăm lucrările şi să le finalizăm aşa cum ne-am propus până la Crăciun. Spun sperăm pentru că prognozele meteo din ultima vreme nu prea s-au adeverit au fost şi progonoze de vreme bună şi a plouat şi invers. Pentru noi este foarte important să nu plouă ca să putem realiza hidroizolaţia şi asfaltarea, dar este şi mai important să nu avem temperaturi negative dacă condiţiile meteo vor fi bune atunci categoric vom finaliza lucrările până la Crăciun, dacă nu va fi cu părere de rău ne vom vedea nevoiţi să amânăm deschiderea pentru primăvară. Noi mai avem nevoie de trei săptămâni de lucru dacă Cel de Sus ni le dă acum terminăm până la Crăciun”.

1 COMENTARIU

  1. Asa cum am „prognozat” inca din luna august, termenul de dare in folosinta va fi 1 Aprilie! iar „folosinta” va consta intr-o extensie subterana nenavigabila a Canalului Bega, pana la confluenta cu Apa Sambetei, pe care sunt aruncati banii din impozite si taxe de catre o conducere fara viziune si fara Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.