Dezvăluire SURPRIZĂ făcută de secretarul primăriei, Ioan Cojocari, în plenul Consiliului Local...

Dezvăluire SURPRIZĂ făcută de secretarul primăriei, Ioan Cojocari, în plenul Consiliului Local Timişoara

4
DISTRIBUIȚI

Vestea anului a fost anunțată astăzi de secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari. Poreclit cu drag „nea Jean”, secretarul a apostrofat consilierii pentru că nu respectă legea și nu şi-au prezentat rapoartele de activitate. Intervenția lui Cojocari a venit după ce prefectul județului Timiș, Eugen Dogariu, a emis o adresă către primărie prin care atenționa asupra acestui lucru.

„Scrie la punctul doi că fiecare consilier local e obligat să prezinte un raport public de activitate. Nu știu câţi dintre voi vă mai vedeți consilieri peste un an sau doi, eu unul nu mă mai văd secretar”, a spus Cojocari, lăsând să se înțeleagă că s-ar putea retrage din funcție în viitorul apropiat.

Consilierul local Adrian Orza a cerut ca rezumatele ședințelor de plen să fie centralizate și din ele să se poată întocmi rapoartele consilierilor.


De cealaltă parte a baricadei, liberalul Ciprian Jichici a spus că „legea nu prevede niciun fel de sancțiuni în cazul în care acest raport nu este făcut. Eu declar public că nu voi face niciun fel de raport, ca o formă de protest la aceste prevederi ale legii tâmpite din România. Sunt niște lucruri care sunt din păcate vecine cu ipocrizia”.

4 COMENTARII

  1. Poreclit cu drag „nea Jean”… Voi chiar nu aveti simtul penibilului? Cine drk îi zice lui Cojocari „cu drag” in vreu fel. Probabil ca voi, postacii lu’ peste, ca doar nu sunteti ziaristi, cand va varsa comisionu’ de cuvinte dulci la adresa lui. Auzi, poreclit cu drag „nea Jean”… Penibililor!

  2. Domn, ales, crezi ca obstea ,cand va afla activitatea depusa , la sedinte ar cadea cumva pe spate si ar muri ?Si nu vrei sa moara cineva?Esti un liberal,demostreaza!MAI CHELTUIESTE DIN TIMPUL DOMNIEI TALE VREO 2-3 ore si scoate ochii alegatorilor!!!!!!TE PUPA UN LIBERAL!

  3. Inca nu a reusit nimeni sa descopere marsaviile lui Ioan Cojocari mai mare rusinea sa vorbeasca despre altii. Dar toate ies la iveala la timpul potrivit !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.