Director din SJU, propus ca vicepreşedinte al CJ Hunedoara în locul lui...

Director din SJU, propus ca vicepreşedinte al CJ Hunedoara în locul lui Balint, arestat la domicliu

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-133790075">

Directorul financiar al Spitalului Judeţean Hunedoara, consilierul judeţean Vetuţa Stănescu, este propus de PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ, în locul lui Tiberiu Balint (foto), arestat la domiciliu pentru fapte de corupţie, votul din CJ fiind o formalitate deoarece noul PNL deţine majoritea.

”Propunerea a fost făcută de colegii mei din fostul PNL, cum era şi nomal, pentru că de acolo a provenit şi Tiberiu Balint. S-a votat în Biroul Judeţean Teritorial al PNL Hunedoara şi ni s-a comunicat să-l susţinem, ceea ce vom face”, a declarat copreşedintele PNL Hunedoara, Dorin Gligor, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al CJ Hunedoara.

Potrivit acestuia, în prima şedinţă ordinară a Consiliului Județean Hunedoara consilierii vor lua act de demisia lui Tiberiu Balint şi vor supune la vot înlocuirea acestuia din funcţia de vicepreşedinte CJ.

Deşi a demisionat cu data de 11 decembrie din funcţia de vicepreşedinte al CJ Hunedoara, Tiberiu Balint este suspendat de drept din funcţie după ce instanţa a dispus arest la domiciliu pentru acte de corupţie, demisia sa intrând în vigoare după ce consilierii judeţeni iau act de ea în şedinţă ordinară.

În Consiliul Judeţean Hunedoara, din totalul de 33 de mandate, PNL deţine 22, PSD are cinci, UNPR trei şi PNŢCD unul, iar doi consilieri, unul fost PNL şi unul fost PSD, sunt independenţi.

 

1 COMENTARIU

  1. Fara sa faci parte dintr-un partid nu poti sa accezi intr-o functie de conducere. Romania este depasita de ceea ce se intampla in Europa si in lume. Romanii isi merita destinul poicatura cu picatura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.