Doi ani de închisoare cu suspendare pentru un medic acuzat că a...

Doi ani de închisoare cu suspendare pentru un medic acuzat că a pretins 1.000 de lei de la un bărbat care avea nevoie de o expertiză pentru prelungirea pensiei de invaliditate

1
DISTRIBUIȚI

Un medic specializat în Medicina Muncii a fost condamnat de judecători la doi ani de închisoare cu suspendare după ce ar fi 1.000 de lei de la un bărbat care avea nevoie de o expertiză pentru prelungirea pensiei de invaliditate, senţinţa putând fi contestată în 10 termen de zile. Femeia era angajată a Casei Judeţene de Pensii Hunedoara, iar sentința a fost emisă de Tribunalul Hunedoara.

“Instanţa condamnă pe inculpata Ciobanu Mirela Claudia, fostă Benea, la doi ani de închisoare şi doi ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor pentru infracţiunea de luare de mită, la patru luni de închisoare pentru infracţiunea de primire de foloase necuvenite Instanţa contopeşte pedepsele şi aplică inculpatei pedeapsa cea mai grea de doi ani închisoare şi doi ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor”, a informat Tribunalul Hunedoara.

De asemenea, instanţa a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei şi a menţinut măsura sechestrului asigurător asupra sumelor de bani confiscate de la inculpate în data de 24 aprilie 2013.

Potrivit rechizitorilului procurorilor, medicul din Hunedoara, specilizat în medicina Muncii, angajată şi a Casei Judeţene de Pensii, a fost prinsă în flagrant, în timp ce primea suma de 1.000 de lei de la un pacient, pentru a-i acorda un document necesar prelungirii cu un an a pensiei de invaliditate.


Mirela Ciobanu a negat acuzaţiile pe parcursul anchetei.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Prin extensie se pot lua toti medicii de la Cabinetele de Expeetiza nu e singura care are asemenea practici. In Timis se practica sub directa indrumare a dir gen. Caprariu Ioan membru important al PSD Timis avand mentor si sprijin direct in partid pe TITU BOJIN .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.