Doi soți au jefuit un bătrânel de 77 de ani, care i-a...

Doi soți au jefuit un bătrânel de 77 de ani, care i-a ajutat când au avut nevoie. Câți bani au furat

1
DISTRIBUIȚI

L-au lăsat pe cel care le întindea o mână de ajutor de câte ori aveau nevoie de toată agoniseala. Este vorba despre doi soți care l-au jefuit pe un bătrân de 77 de ani, profitând de faptul că acesta nu era acasă. Conform resita.ro, cei doi cărășeni, soț și soție, sunt cercetați acum de polițiști pentru furt calificat.

Atât victimă cât și infractorii provin din localitatea cărășeană Băuțari. Polițiștii au anunțat că au fost puși în alertă de un bătrân care a sunat la 112 și a anunțat faptul că i-au dispărut economiile.Oamenii legii au verificat rapid persoanele cu care omul de 77 de ani a intrat în contact în ultima perioadă și așa au ajuns la cei doi suspecți, soț și soție.


Luați la întrebări despre cele întâmplate, femeia a cedat priam și le-a spus oamenilor legii exact cum s-a întâmplat. Cei doi au lucrat o perioadă de vreme în gospodăria bătrânului și au văzut unde ține banii. Când au avut informații că bătrânelul nu este acasă, cei doi au intrat pe un geam și au luat 2600 de lei dintr-un dulap. Polițiștii au ajuns să recupereze doar 1900 de lei din sumă sustrasă deoarece hoții au cheltuit ceilalți bani. Cei doi sunt cercetați penal, femeia fiind acuzată de furt deoarece ea a escaladat fereastră, în timp ce bărbatul este acuzat de complicitate la furt.

1 COMENTARIU

  1. „L-au lăsat pe cel care le întindea o mână de ajutor de câte ori aveau nevoie de toată agoniseala”. I se pare cuiva ca idiotenia asta e in limba romana ? Domnule Popescu, cit de blonda trebuie sa fii ca sa nasti o asemenea exprimare, ca de scoala nici nu te mai intreb. Greseli de redactare mai sint in pseudo articolul asta, dar una e sa gresesti o tasta, ceea ce se poate intimpla oricui si cu totul altceva este sa scrintesti logica in asa un hal ca in propozitia de mai sus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.