Doi tineri de 18 şi 23 de ani, morţi într-un incendiu în...

Doi tineri de 18 şi 23 de ani, morţi într-un incendiu în baraca în care dormeau. De la ce a izbucnit focul

0
DISTRIBUIȚI

Doi tineri de 18 şi 23 de ani au decedat, noaptea trecută, într-un incendiu izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă în baraca metalică în care dormeau din Baru Mare, judeţul Hunedoara. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, locotenetul Anemona Doda,  în cursul nopţii de miercuri spre joi, un localnic din localitatea Baru Mare a anunţat, la numărul unic de urgenţă 112, producerea unui incendiu la o baracă metalică.

„În doar câteva minute garda de intervenţie Baru Mare s-a alertat şi s-a deplasat, la locul indicat, cu o autospecială de intervenţie la incendiu şi o ambulanţă. Echipa de intervenţie, formată din patru subofiţeri, a reuşit, în doar 10 minute, stingerea incendiului însă în baraca cu o suprafaţă de 12 metri patraţi a descoperit două cadavre carbonizate.


Imediat au fost alertaţi poliţiştii criminalişti care au stabilit că cele două persoane, care şi-au pierdut viaţa în incendiu, sunt doi tineri de 18 şi 23 de ani. Bărbaţii executau lucrări la o casă aflată în construcţie în imediata apropiere a barăcii în care se odihneau”, a mai spus lt. Doda.

Potrivit acesteia, în incendiu au ars mai multe paturi supraetajate, un motofierăstrău, un generator, piese de mobilier şi articole textile. „După câte se pare, incendiul a fost generat de o lumânare uitată aprinsă, primul material care a ars fiind cel mai probabil o piesă textilă”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Anchetatorii au mai concluzionat că din cauza orei la care s-a produs incendiul acesta a fost observat şi anunţat cu întârziere.

.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.