Donații din Germania pentru oamenii nevoiași și animalele aflate în dificultate din...

Donații din Germania pentru oamenii nevoiași și animalele aflate în dificultate din Timișoara. Ce s-a primit

0
DISTRIBUIȚI

Aproape cinci tone de donații pentru persoanele sărmane și animalele aflate în dificultate au ajuns, în această lună, la Timișoara din Germania. Saci de hrană pentru animale, haine și produse necesare oamenilor fără posibilități au umplut un întreg microbuz și o remorcă, fiind rezultatul unei campanii de strângere de donații care a durat cinci săptămâni.

După ce au ajuns în Timișoara, donațiile au fost preluate și împărțite de către asociațiile Pet Hope și Pieces of Heaven.


Astfel, hainele și produsele pentru oameni au ajuns la mai multe case de copii și azile de noapte pentru persoanele fără adăpost, iar hrana și produsele pentru câini și pisici au fost distribuite către 15 voluntari în protecția animalelor, care îngrijesc zeci de animale salvate de pe stradă.

Ultimele donații pentru copii vor fi împărțite înainte de Crăciun unor familii sărace care altfel nu și-ar fi permis un cadou pentru micuții care-l așteptă pe Moșul. Donațiile au fost aduse la Timișoara de către reprezentanții asociației germane Gnadenhof Emmeringen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.