Două victime, după ce o mașină a fost lovită de tren. Ce...

Două victime, după ce o mașină a fost lovită de tren. Ce a vrut să facă șoferul

0
DISTRIBUIȚI

Șoferul unui autoturism a ajuns la spital în stare gravă după ce mașina pe care o conducea  a fost lovită de un tren de marfă. Accidentul s-a produs la o trecere peste calea ferată pe rază localității Ilova din județul Caraș-Severin, conform resita.ro. În urmă impactului a fost rănită ușor și o altă persoană care se află în autoturism, o bătrânică.


Polițiștii susțin că trecerea la nivel peste calea ferată era semnalizată corespunzător, însă șoferul a forțat trecerea în ciuda faptului că semnalele luminoase erau în funcțiune.

Oamenii care locuiesc în zonă susțin că șoferul și pasagera au avut noroc deoarece trenul nu avea viteză și astfel impactul nu a fost atât de puternic. ”Cel mai grav a fost rănit șoferul care a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Medicii au stabilit că acesta a suferit o fractură. Cercetările în acest caz continuă, urmând a se luă măsurile legale ce se impun”, a declarat pentru reșița.ro, cms.șef.Decebal Davidoiu, șeful Serviciului Poliției Rutiere Caraș-Severin.

Foto: resita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.