După formarea marelui PNL, Nicolae Robu dă liber la traseism politic. Cum...

După formarea marelui PNL, Nicolae Robu dă liber la traseism politic. Cum explică

1
DISTRIBUIȚI

Discuțiile pe marginea fuziunii dintre PNL și PDL continuă la nivelul județului Timiș. După ce, miercuri seara, aripa PDL din PNL a decis ca secretarul Dan Popa să ocupe în continuare funcția de președinte interimar al filialei, poziție în care a ajuns grație demisiei lui Constantin Ostaficiuc, acum, șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, expune noi viziuni pe marginea subiectului.

„S-a produs fuziunea şi este o mişcare de o sănătate deosebită.


Ce trebuie făcut mai departe? Eu nu vreau alianţă cu partidele şi partiduţele care au mai rămas pe piaţa politică. (…) Eu vreau ca la nivel individual persoanele care au optat pentu o anumită alianţă politică să se reaşeze optând pentru PSD sau PNL. Să ajungem la acea situaţie în care să poată şti cetățenii cu cine votează. Unele persoane e posibil să fie primite în PNL, altele să nu fie primite datorită istoriei lor. Lumea să ştie foarte limpede ce înseamnă PNL și PSD”.

Legat de invitația adresată politicienilor de a trece în PNL, Robu spune că inițiativa lui este complet diferită de ordonanța psedistului Liviu Dragnea care a fost aspru critciat pentru actul numit „Ordonanța traseiștilor”. „Ordonanţa lui Dragnea fost indamisibil pasată înainte de alegeri cu ţinta foate clară de a crea un avantaj electoral pentru partidul aflat la guvernare. Acum suntem după alegeri, într-o perioadă calmă, când trebuie să se reaşeze lucrurile pe scena apolitică”, a spus Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.