Elevii pasionați de matematică, sprijiniți să se pregătească pentru competițiile școlare de...

Elevii pasionați de matematică, sprijiniți să se pregătească pentru competițiile școlare de către Universitatea de Vest din Timișoara. Cum le dă o mână de ajutor

0
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara vine în sprijinul elevilor din județul Timiș pasionați de matematică. Astfel, în cadrul unui proiect transfrontalier România – Serbia, universitatea timișoreană a realizat portalul SusMathEdu ce conține o mulțime de materiale educaționale în trei limbi, română, engleză și sârbă, destinate pregătirii aprofundate a elevilor pentru competițiile școlare.

Pe acest portal vor fi lansate și concursuri de rezolvări de probleme online și cuprinde probleme propuse de către profesorii de matematică și elevi, care sunt rezolvate și evaluate tot prin intermediul site-ului www.sme.uvt.ro.

Portalul atât de util pentru elevii care doresc să participe la competiții școlare, la matematică, a fost creat în cadrul proiectului „Sustaining Excellence in Mathematical Education”.


Site-ul a fost realizat cu sprijinul unor elevi și profesori din liceele participante la proiect, dascăli și studenți de la Universitatea de Vest din Timișoara și reprezentanți ai inspectoratelor școlare și ai autorităților locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.