Ești student și vrei să ai parte de o experiență inedită, la...

Ești student și vrei să ai parte de o experiență inedită, la Parlamentul European? Ce trebuie să faci ca să mergi la Bruxelles gratuit

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-115454304">

Studenții și masteranzii care învață la universitățile timișorene au șansa de a merge la Bruxelles pentru a vizita sediul Parlamentului European gratuit. Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum facilitează un număr limitat de locuri subvenționate pentru studenți în cadrul Programului de Pregătire și Networking. Programul este adresat studenților interesați să afle mai multe noțiuni despre politici europene, comunicare politică și relații internaționale.

„Domeniul țintă este cel al afacerilor europene, iar cu această ocazie studenții au șansa de a participa la o serie de întâlniri care vizează activități în cadrul Parlamentului European, a Comisiei Europene, a Consiliului European, dar și cu actori reprezentativi din mediul de privat, specializați în afaceri europene”, transmit inițiatorii programului.

Studenții și masteranzii care dorescă să viziteze sediul Parlamentului European din Bruxelles trebuie să trimită până mâine, 15 decembrie, pe adresa office@qvorum.ro dosarul de aplicație care va conține: CV în limba română sau engleză, scrisoare de motivație de maxim 4.000 de caractere în care să precizezi ce subiecte ai dori să abordezi în cadrul întâlnirilor de lucru și cum ai pregăti abordarea acestora, cum vei folosi informațiile acumulate pe parcursul „Vizitei de lucru la Bruxelles”, dar și ce măsuri ai promova dacă ai fi europarlamentar.

Mai multe informații despre program sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.