Europarlamentarul PC, Maria Grapini, atac dur la liberali: „Alin Popoviciu… ce penelist...

Europarlamentarul PC, Maria Grapini, atac dur la liberali: „Alin Popoviciu… ce penelist e ăsta?!” Ce anunț a făcut legat de alegeri

0
DISTRIBUIȚI

Atac dur al şefei PC Timiş, europarlamentarul Maria Grapini la adresa deputatului PNL Alin Popoviciu, cercetat penal în dosarul afacerilor de la aeroportul Timișoara. Vorbind despre planurile politice pentru viitor, Grapini a spus că „având o majoritate largă, filialele din ţară au decis ca PC să meargă singur la alegerile din 2016. (…) Alianţa pe care noi am avut-o, USL, după care am rămas USD, a fost clară pentru alegerile parlamentare. Alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale. Prin aceste alegeri ni s-a încheiat contractul”. Preşedintele PC a ieşit şi a spus clar că PC susţine guvernul Ponta până la capăt. Noi nu mai avem niciun act semnat, am luat decizia de a candida singuri. Vreau să spun nişte lucruri foarte obiective. Citesc presa acolo la Bruxelles şi constat că foarte mult din cei care au fost la guvernare spun că nimic din ceea făcut guvernul ăsta nu e foarte bun.


Suntem a patra ţară beneficiară netă a fondurilor europene. Noi am atras 5,43 miliarde şi am plătit 1,47 miliarde. Suntem a patra ţară din 28 alţii sunt în deficit. Un alt lucru foarte important e că avem în trimestrul trei cea mai mare creştere, efectele durează până la cetăţean, dar e foarte important dacă ţi-ai făcut o fudaţie solidă”.
Legat de un eventual scor, Grapini a spus că „este clar că ţinta noastră este să trecem pragul, dar nu cu un minim. Nu intrăm în Parlament adică nu avem 5% sau în CJ-uri. Timişul nu este un judeţ uşor, dar la ce văd că se întâmplă aici, cu Alin Popoviciu, Dan Popa, Ostaficiuc… Alin Popoviciu… ce penelist e ăsta?! Tot peisajul ăsta ne dă dreptul să fim optimişti, asta nu înseamnă că nu trebuie să muncim. Eu cred că la nivel de ţară unde avem judeţene unde nu putem trece pragul, gen Harghita sau Covasna. Dar avem şi judeţe bune, Cluj sau altele.(…) E greu să dai pronosticuri dacă nu ai un scor de 6.7 % nu poţi să faci ceva. PC ar trebui să ia locul UDMR un partid de centru-dreapta care se gândeşte la conservarea valorilor trebuie să aibă în eşicherul ăsta politic o poziţie de balans”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.