EXCLUSIV Stenograma care dovedește că Poliția știa cu două luni înainte că...

EXCLUSIV Stenograma care dovedește că Poliția știa cu două luni înainte că „Dușco” Moisa va fi ATACAT în RĂZBOIUL INTERLOPILOR şi nu a făcut nimic

10
DISTRIBUIȚI

Stenogramele din dosarul împuşcăturilor de lângă Stadionul Dan Păltinişanu dovedesc faptul că Poliţia Timiş nu a făcut nimic şi a lăsat una din grupările interlope din Timişoara să-şi ducă planurile de răzbunare până la capăt. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a prezentat, în exclusivitate, o discuţie purtată de interlopul Lucian Boncu cu un prieten în care-i spunea că „“Băi, tu ştii ce mi-a zis mie?! «Băi, vă rog, nu mai faceţi la mine-n judeţ». Comandantul a venit la mine şi mi-a zis «Luci, crăpaţi-l în două, omorâţi-l, scoateţi-i maţele…» mi-a zis comandantul. «Nu la mine-n judeţ, că mor (înjurătură). Mă dă ăştia cu capul pe pereţi”.

Într-o altă discuţie, interceptată în 25 iulie 2014, la ora 10,37, Lucian Boncu discută cu un individ, identificat ca fiind Cristi, în care se discută despre Florin Moisa, zis „Duşco” şi despre „prinderea” acestuia.

Cristi: Ciao Luci. Cristi sunt.

Boncu: Salut Cristi.

Cristi: Luci, nu ştii că am vorbit la mall atunci că ai zis de ăsta că…a vorbit cu tine Duşco şi eu ţi-am zis „Hai să mergem peste el”. Nu ţii minte?

Boncu: Da. Bine, Adi…Ascultă-mă…Adi a venit ieri că… a zis că a văzut, că nu ştiu cem că-i prieten cu tine…Nu ştiu de unde (înjurătură) a văzut.

Cristi: Păi c-am fost atunci..

Boncu: Lasă că ne întâlnim mai încolo.

Cristi: Bine, Luci..

Boncu: Dar ştii că aşa…

Cristi: Nu ştii că eu ţi-am zis?!

Boncu: Da, eu ştiu că mi-ai zis, dar eram atunci cu faza aia.. Ăia au tras în noi…Duşco era pe acolo cu motorul.

Cristi: Da?

Boncu: (înjurătură) de fraier.

Cristi: Da?

Boncu: Păi da.

Cristi: Na, n-am ţtiut. Eu nu am vorbit de atunci cu el, Luci.


Ce naiba.

Boncu: (înjurătură) de fraier.

Cristi: Jur. A căzut ca musca-n lapte acum..iar, jur (înjurîtură)

Boncu: Ăla-i un jegos…Fraierul ăla de Duşco… Şi trebuie prins..

Cristi: Ştiu Luci.

Boncu: Caracter infect.

Cristi: Şi de mine vorbea urât. Întreabă şi pe Circo. S-a întâlnit cu Ciroc mai demult  şi vorbea urât de mine. Ce treabă am eu cu ăla frate?! Ne-am certat de cinci ani.

Boncu: Dar bine, ai vorbit cu Adi?

Cristi: Eu am vorbit ieri. Am fost cu Loţi şi m-am întâlnit cu el şi i-am spus.

Boncu: Şi ce a zis?

Cristi: A zis că-i OK. El nu a ştiut, el a a crezut că o ard cu el. Ştii?

Boncu: Da, păi aşa… Şi mie tot asta-mi băgau în cap în cap toţi … „Că bă o arde…” Băi, zic „Nu o arde că am vorbit cu el..”

(………………………………………..)

La două luni după această discuţie, în care se vorbea de prinderea lui „Duşco” şi după ce acesta a fost propus ca martor sub acoperire în doarul împuşcăturilor, solicitare care a fost refuzată de către procurorul de caz, Florin Moisa a fost atacat şi bătut cu bestialitate cu parii lângă sicriul mamei sale. Agresorii identificaţi de victimă au fost „Valer Pocovnicu şi fratele lui Doru şi cu încă unul, Calafeteanu. Mai erau trei -patru maşini la pândă”. Cei trei fac parte din aceeaşi grupare cu Lucian Boncu. Poliţia Timiş, deşi avea indicii serioase că se pregăteşte un atac, nu a făcut absolut nimic, de abia după ce „Duşco” a fost atacat începând ancheta în ritm de melc. Ulterior, fraţii Pocovnicu, după ce presa a vorbit despre lentoarea anchetei, au fost reţinuţi, dar procurorul de caz a considerat că nu se impune să-i ducă la instanţă cu propunere de arestare preventivă.  

 

10 COMENTARII

  1. Do-n procuror Trion Marius influentat de catre don procuror Brasoveanu seful acestuia au musamalizat ancheta in cazul impuscaturilor de la stadionul 1 mai astfel protejand gruparea lui Miki Boxerul care are ca subordonati pe popovnicu Valer , Boncu Lucian , Calafetean Marius , Flueratoru Antin ( tarzan) , Popovnicu Valer, ETC , prin intermediul acestor interlopi domni politisti de la serviciul de investigati criminale timisoara cum ar fi , Projab sau Rafaila ….. au banii adunati cu multa sudoare si devotament in a servi patria cu cinste si onoare imprumutati prin acesti interlopi mai sus numiti cu camata de pana la 100% iar acuzandui sau arestandui pe acestia siar da o palma la kkt aruncamd pe apa sambetei sumele f mari rulati prin servicii de camatarie ce acestii interlopi , astfel ca au influentat ancheta atat in cazul arestari fara probe si prin declaratii mincinoase dictate de catre don politisti pt al putea aresta si condamna pe cel care este si in ziua de azi arestat la domiciliu Dascalescu Ciprian cu presupunerea ca el ar fi deschis focul in seara de 22 iul la stadionul 1 mai astfel continuand a inchide ochii si ai proteja pe gruparea Miki (boxeru) acestia dupa ce find propus Moisa Florin ( dusko) ca martor prezent la locul faptei vazand tot incidentul , astfel cum prin stenograme se vede cum au pregatit anihilarea acestuia terminanduse cu o tentativa de omor asupra lui Moisa Florin , asadar domnilor cetateni ai orasului acem de a face cu o structura f puternica sus pusa de tip mafiot asa ca ne ramane sa ne rugam la dumnezeu sa nu avem de a face cu ei pt ca vom putea fi omorati sau condamnati nevinovati sau pt ca nu vati platit vreo datorie la termen ! Atentie … Suntem in pericol !
    Speram ca cineva din structurile care supravegheaza aceast sistem care ar trebui sa faca dreptate si justitie sa fie sesizat si intrebati ce sa intamplat cu adevarat in aceste dosare ….!

  2. Nu este o noutate ca Politia protejeaza interlopii, m-a intreb;
    ce face D.G.I.P.I.? Daca siar face treaba nu ar mai fi atita coruptie in Politie.

  3. BRAVO CORUPTI AI DREPTATE MITICA VIEL ALIS BOXERU TENTATIVA EL E CAPU GRUPARI ATI UITAT DOMNILOR MILITIENI CAND AU INTRAT IN SECTIA DE POLITIE VALERIA SI MITICA VIEL BOXERU CU CAGULELE SI LAU INCINS PE NELU FILON MIKI SI VALERIA ATENTIE VI SE UMPLE PAHARU CURAND VA IA DIICOTU SI DNA SIFOANELOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.