Festival de film argentinian la Timișoara. Unde are loc și ce surprize...

Festival de film argentinian la Timișoara. Unde are loc și ce surprize mai pregătesc organizatorii

0
DISTRIBUIȚI

Anul Cortázar este celebrat şi la librăria Cărtureşti din strada Mercy, unde este programat un festival de filme a cărui deschidere are loc vineri, 5 decembrie, ora 12,00. Cu acest prilej va fi lansat şi volumul Ilinca Ilian, Julio Cortázar y Robert Musil. Consonancias, divergencias y ecos, Ediciones del Orto, Madrid, 2013, care va fi  prezentat de Luiza Caraivan şi Dumitru Vlăduţ. La eveniment vor fi prezenţi E.S. domnul Claudio Perez Paladino, Ambasadorul Republicii Argentina la Bucureşti, E.S. domnul José Miguel Viñals, Consulul Onorific al Spaniei la Timişoara, E.S. domnul Rufino Delgado-Montenegro, Consulul Onorific al Republicii Peru la Timişoara,  prof. univ. dr. Ciprian Vălcan, prorectorul Universităţii Tibiscus din Timişoara.

În cadrul festivalului sunt programate următoarele filme:

Vineri, 5 decembrie

Circe, Argentina, 1963, dramă.

Sîmbătă, 6 decembrie

Historias de cronopios y de famas, Argentina, 2013, animaţie.

Luni, 8 decembrie

La cifra impar, Argentina, 1960, dramă.

Marţi, 9 decembrie

Cortázar, Argentina, 1994, documentar.

Filmele vor începe la ora 18:30, iar intrarea este liberă

În luna sărbătorilor de iarnă, este organizată şi cea de-a noua ediţie a Târgului Cărtureştilor, cu multe titluri de cărţi potrivite pentru cadouri, atât pentru adulţi cât şi pentru cei mici, cu albume pentru melomani, de la colinde de Crăciun până la Pink Floyd,  agende şi carneţele pentru toate gusturile sau decoruri din cele mai diverse pentru pomul de Crăciun dar şi pentru o atmosferă festivă a locuinţei.


Gurmanzii îşi pot procura cele mai fine reţete de dulciuri şi ceaiuri, cu toate accesorile, iar jucăriile şi jocurile oferite în această lună sunt pentru gusturile cele mai pretenţioase.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.