Fostul premier al Italiei, Romano Prodi, așteptat la Timișoara. Care este scopul...

Fostul premier al Italiei, Romano Prodi, așteptat la Timișoara. Care este scopul vizitei

2
DISTRIBUIȚI

Romano Prodi, fost premier al Italiei, este așteptat în capitala Banatului, în viitorul apropiat. Acesta se va afla la Timișoara la invitația conducerii Universității de Vest, care dorește să-i facă o surpriză și să-i acorde titlul de Doctor Honoris Causa, cea mai mare distincție pe care o universitate o poate oferi.

“Avem deja acceptul domnului Romano Prodi, fostul premier al Italiei, fost președinte al Comisiei Europene două mandate, o mare personalitate a lumii europene.


Avem deja acceptul de a fi Doctor Honoris Causa al Universității de Vest din Timișoara. Nu am stabilit încă data, ci o vom face în funcție de programul pe care-l are domnia sa pentru că pot să vă spun că, în momentul de față, în Italia sunt mari discuții ca domnul Romano Prodi să urmeze ca președinte al Italiei, într-un viitor apropiat”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

În această toamnă, universitatea timișoreană a oferit titlul de Doctor Honoris Causa șefului SRI, George Maior, dar și actorului Florin Piersic.

2 COMENTARII

  1. Universitatea de Vest din Timisoara ocupa locul 658 in top cele mai bune 800 de universitati din lume. Orice italian prezent la aceasta universitate, student sau laureat considera romanismul o calitate inainte de orice alt criteriu preparator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.