Fructe în loc de dulciuri dăruite unor copii săraci din Timiș, de...

Fructe în loc de dulciuri dăruite unor copii săraci din Timiș, de Crăciun. Cum poți să-i dai o mână de ajutor Moșului

0
DISTRIBUIȚI

Acțiune caritabilă inedită desfășurată de o asociație din Timișoara pentru 450 de copii săraci și persoane fără posibilități, în pragul sărbătorilor de iarnă. Asociația Pieces of Heaven și-a propus să ofere în pachetul pentru copiii familiilor nevoiașe o plasă de fructe și alimente sănătoase, pentru a descuraja consumul de dulciuri din zahăr rafinat, atât de periculos pentru sănătatea micuților.

“Tocmai fiindca unii copilași provin din familii fără posibilități financiare, în pragul Crăciunului, ar avea nevoie de o infuzie de vitamine, nu de zahăr care să contribuie la șubrezirea sănătății lor. Avem reflexul de a dărui o ciocolată când vrem să facem o bucurie unui copil și scăpăm din vedere nevoile reale ale copilului”, spune Raluca Ceaușu, coordonator al campaniei caritabile.

Asociația Pieces of Heaven se pregătește să ajungă în cinci centre de plasament, dar și într-un centru de zi pentru copii rromi și în casele a 30 de familii sărace.


Pentru a face posibil un Crăciun sănătos și în casele acelor copii și persoane sărmane, inițiatorii campaniei au nevoie de sprjinul timișorenilor pentru donații de alimente sănătoase sau donații de sume mici de bani, astfel încât fructele pentru copii să poată fi achiziționate proaspete, chiar în ziua livrării pachetului.

„Ne lipsesc 2.500 lei, o sumă aparent mică, dar pe care ne străduim din răsputeri să o adunăm. Cu un pachet de orez, fasole, linte, cu un borcan de zacuscă sau cu o sticlă de ulei, oricine poate aduce sănătate în casele și pe masa unor copii care merită mai mult”, a adăugat Raluca Ceaușu. Pe lângă hrana sănătoasă, beneficiarii vor primi pachete de haine și jucării.

Mai multe informații despre campania caritabilă „Moș Crăciun există și pentru copiii nevoiași” găsiți AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.