Gala „Pentru Voi”, un eveniment caritabil de succes. Câți bani s-au strâns...

Gala „Pentru Voi”, un eveniment caritabil de succes. Câți bani s-au strâns pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilități intelectuale din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Gala „Pentru Voi”, organizată de fundația timișoreană cu același nume pentru susținerea serviciilor sociale oferite celor 200 de beneficiari, persoane cu dizabilități intelectuale, a reprezentat un eveniment caritabil de succes. În cadrul galei, care a avut loc aseară la Timișoara, s-au adunat 10.000 de euro.

„De 18 ani, ne străduim să schimbăm lumea în care trăim: am făcut centre de zi, locuinţe protejate, întreprinderi sociale, am creat locuri de muncă şi am angajat mai mult de 50 de persoane cu dizabilităţi intelectuale. Familiile şi organizaţiile familiilor persoanelor cu dizabilităţi şi-au asumat rolul de leaderi ai schimbării comunităţii.


Dar ele au nevoie de ajutor pentru a-şi sprijini copiii cu dizabilităţi să ducă o viaţă independentă. Pentru că independent nu înseamnă singur, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră în aceasta luptă de schimbare a societăţii româneşti, în care de multe ori simțim că ne luptăm cu morile de vânt, ca Don Quijote” , a declarat Laila Onu, directorul Fundației „Pentru Voi”.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat prefectul Eugen Dogariu, Florian Zanfir, vicepreședintele CJ Timiș, viceprimarul Dan Diaconu, Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei în România, dar și numeroși oameni de afaceri, beneficiari ai fundației și părinții acestora. Fondurile au fost adunate prin intermediul cecurilor, a unei tombole și a unei licitaţii, vedeta fiind un costum popular cu o vechime de 100 de ani din zona Bihorului, licitat cu suma de 1.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.