Hoții au dat iama în bunătățile tradiționale pregătite pentru Crăciun dintr-un porc...

Hoții au dat iama în bunătățile tradiționale pregătite pentru Crăciun dintr-un porc de 240 kg. Ce vrea să facă păgubitul

0
DISTRIBUIȚI

Cârnaţi, salam de casă, şuncă, slănină, şi sângerete puse la uscat în afumătoare au dispărut peste noapte dintr-o gospodărie din vestul ţării. Dinu Muntean a crescut patru porci în gospodăria din satul hunedoren Nădăştia de Jos şi l-a tăiat pe cel mai mare de 240 de kilograme pe care cu ajutorul unui măcelar l-a transformat în bunătăţi. Ca să îi ajungă toată iarna omul a mai cumpărat carne de 600 de lei de la un vecin şi a făcut cârnaţi, salam de casă, şuncă, slănină, şi sângerete pe care i-a dat la fum ca să fie numai buni de Crăciun.

Hoţii au dat iama în gospodăria lui şi au furat bunătăţile.


„Dimineaţă am găsit afumătoarea goală. Să nu mint. Hoţii au lăsat un cârnaţ muşcat”, povesteşte bărbabtul. Acesta a chemat poliţia, însă se teme că hoţii vor mânca toate bunătăţile înainte să-i prindă poliţişti. „S-a deschis un dosar penal pentru furt şi se fac cercetări. Avem un cerc de suspecţi”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu. Pentru că trei dintre porci crescuţi de bărbat au fost deja vânduţi, omul are de gând să cumpere carne şi să facă alţi cârnaţi ca să aibă ce pune pe masă de sărbători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.