IACOB Roşu – simfonie de culoare şi arome (P)

IACOB Roşu – simfonie de culoare şi arome (P)

0
DISTRIBUIȚI

Prin forţă, putere şi strălucire, roşul este considerat un stimulent universal care simbolizează căldura, pasiunea, entuziasmul, succesul, dragostea.

Culoarea focului şi a sângelui, roşul provoacă, incită, mobilizează şi energizează. Cam asta face şi IACOB Roşu de la DAVINO, clasicul cupaj de Dealu Mare din Fetească şi Cabernet, un vin de calitate superioară, armonios şi bine structurat.

Culoarea de un roşu rubiniu intens cu reflexii purpurii crează atmosferă, aromele complexe de fructe de pădure şi note de piper verde, lemn de stejar şi cafea dezvăluie un corp intens şi taninuri pronunţate, învăluie amplu şi ferm. Un vin care creează stare prin toate aspectele sale: culoare, miros, gust.


O încântare de la început până la sfârşit, o simfonie a culorii şi aromelor, o bucurie a gustului, un vin care aproape că pulsează.

IACOB Roşu este un vin de consumat în anotimpul focului care arde în sobă. Arată bine în compania lumânărilor aprinse, a şemineului cu jar mocnit, a bradului cu globuri scânteietoare.

IACOB Roşu este recomandat pentru pasiunile născute de inimi romantice. Nu poate compensa o declaraţie de dragoste dar poate crea atmosferă.

IACOB Roşu poate fi partenerul perfect al gurmanzilor. Pentru cinele cu fripturi de miel sau viţel bine împănat, paste sau brânzeturi uscate îmbătrânite mediu, potenţează perfect gustul şi echilibrează. Temperatura de servire este de 15 – 16 grade Celsius iar timpul optim de servire, după minimum două ore de la deschidere.

Dacă v-am stârnit atenţia şi pofta, trebuie doar să faceţi o plimbare în oraş. Vinul se găseşte în restaurante dar şi în magazinele specializate gen : Bibliotheka, The Store şi Cămara cu Mirodenii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.