Îmbrățișările GRATUITE au adus zâmbetul pe chipurile timișorenilor. Care este scopul acțiunii...

Îmbrățișările GRATUITE au adus zâmbetul pe chipurile timișorenilor. Care este scopul acțiunii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-157874137">

O îmbrățișare sinceră și plină de căldură îți poate însenina ziua și te poate încărca cu energie pozitivă. Pe această idee au mers și membrii asociației Look Inside din Timișoara care au oferit îmbrățișări gratuite pentru toată lumea, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Îngerașii Look Inside sunt deja cunoscuți pentru evenimentele inedite pe care le desfășoară. Aflată la ediția a IV-a, sesiunea de „Free Hugs” a avut loc ieri în centrul orașului cu ocazia Zilei Naționale a României. Membrii asociației nu au făcut decât să îi „provoace” pe oameni să îi îmbrațișeze.

„Ce lume nebună ar fi aceea în care oamenii ar ieși pe stradă și ar începe să își îmbrățișeze semenii? O lume nebună într-adevăr, însă nebună de iubire. Fie că vorbim de o îmbrățișare cu prieteni, cu iubire, de abandon, de simulare sau îmbărbătare, de felicitare sau părintească, în brațele celuilalt ne simțim ca acasă”, au spus aceștia.

Cu pancarte în mâini pe care scria „Free Hugs” sau „Îmbrățișări gratuite”, tineri, dar și copii au pornit spre centrul orașului pregătiți să îmbrățișeze. Majoritatea oamenilor au  fost încântați de cadoul primit de 1 Decembrie. „A fost minunat. Fete îngândurate și triste s-au luminat instant. Am văzut zâmbete cu adevărat superbe. La unele bătrânici aproape că le-au dat lacrimile. Au fost și oameni puțin reticenți, dar când ne lăsau să îi îmbrățișăm se transformau instant. E incredibil ce schimb de energie s-a putut face”, ne-a spus Alina Miron, organizatorul evenimentului. Asociața Look Inside își continuă activitățile, iar cu ocazia sărbătorilor de iarnă desfășoară un proiect special pentru copii neajutorați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.