A început renovarea saloanelor celei mai neglijate secții de pediatrie din Timișoara,...

A început renovarea saloanelor celei mai neglijate secții de pediatrie din Timișoara, cu sprijinul comunității FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Micuții bolnavi care ajung în Secția de Pediatrie a Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara vor fi internați în saloane moderne, de anul viitor. În acest moment, prichindeii care ajung în această secție dorm în paturi care arată jalnic, iar saloanele nu au mai fost zugrăvite de ani de zile.

Asociația Școala Mamei Junior a solicitat, în această toamnă, sprijinul oamenilor cu suflet mare pentru a renova 11 din cele 12 saloane ale secției, astfel că, în doar câteva săptămâni, s-au adunat aproximativ 35.000 de euro. Astfel, astăzi, câțiva voluntari au și început să renoveze unul din saloane. Ioana Vârtosu, fondatoarea Asociației Școala Mamei Junior, a declarat că din această sumă va fi renovată și bucătăria Secției de Pediatrie de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

„Am strâns din sponsorizări 35.000 de euro, plus că avem oameni care ne-au sponsorizat în produse efectiv, mobilier, noptiere și lustre, și oameni care ne ajută voluntar. O să renovăm toate cele 12 saloane de la pediatrie, unul a fost făcut. Vom renova inclusiv și bucătăria, care va fi dată în folosință inclusiv părinților, astfel încât orice părinte să poată să gătească propriului său copil”, a precizat Ioana Vârtosu. Potrivit fondatoarei Școalei Mamei Junior, această secție de pediatrie a fost aleasă pentru a fi renovată pentru că „din punctul nostru de vedere, este cam cea mai neglijată.


Am zis să începem de unde este mai greu”.

Reprezentanții asociației speră ca până la sărbătorile pascale de anul viitor, toate saloanele vor fi renovate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.