Independentul Marcel Mihoc: „Nu e cea mai mare dorință a vieții mele...

Independentul Marcel Mihoc: „Nu e cea mai mare dorință a vieții mele să fiu vicepreședinte la CJT”. Cum vrea Marin Popescu să obțină funcția

1
DISTRIBUIȚI

Schimare de planuri la Consiliul Județean Timiș. Dacă imediat după alegeri se preconiza schimbarea celor doi vicepreședinți PSD Florian Zanfir și Călin Dobra cu liberalul Marian Vasile și independetul Marcel Mihoc, acum se pare că planurile s-au schimbat.

Aflând despre faptul că funcțiile de vicepreședinți ar putea fi ocupate de liberalii Marian Vasile și Marin Popescu, Mihoc ne-a declarat că „le doresc multă baftă, eu nu am renunţat, dar nu mă interesează nicio funcţie. Am spus că nu am plecat de la partid ca să obțin ceva. Eu am spus mereu că în 2016 intenționez să candidez la şefia CJT. După trei mandate de consilier județean cred sunt pregătit. (…)Nu i-am cerut niciodată doamnei Marina Radu sau celorlalți indendenți să mă susțină.


Nu am nevoie de votul lor, eu nu sunt independent să fac lobby pentru vreo funcţie. La momentul la care se vor face propuneri pentru funcții doamna Radu, Dorel Demea și ceilalți pot vota după cum le dictează conștiința. Eu personal fiind indepedent neavând în spate un partid care să îmi dea un bilet la ordin cu care să garantez suflu de zece ori îninate să iau o decizie. Cred că decizia mea este de zece ori mai corectă decât cea a colegilor. După 32 de ani în câmpul muncii, la privat, sunt mulțumit cu tot ce am primit de la viață. Nu e cea mai mare dorință a vieții mele să fiu vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș”.

Vehiculat ca posibil vicepreședinte alături de Marian Vasile, liberalul Marin Popescu a declarat că” eu nu știam așa ceva. Asta scrie în presă? E adevărat, au avut loc discuții și am fost nominalizat, dar până acolo mai sunt niște pași de parcurs”. Întrebat cum va impune PNL doi vicepreședinți din propria ogradă cu sprijinul celor cinci consilieri independenți care ar trebui să fie fără pretenții, Popescu ne-a spus că „sunt și consilieri PSD, votul este secret”.

1 COMENTARIU

  1. Popescu Marin vesnic candidat NUMIT , ba la primarie , ba la CJT, ba la sefia Pdl . Cat de credul sa fii sa vezi ca UNI de la PDL isi bat joc de Popescu? poate ca fiind oltean e de inteles.Ostaficiu stie de ce!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.