Klaus Iohannis şi Victor Ponta s-au întâlnit la Cotroceni. Principalele teme de...

Klaus Iohannis şi Victor Ponta s-au întâlnit la Cotroceni. Principalele teme de discuţie

0
DISTRIBUIȚI

Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierului Victor Ponta a început, luni, la ora 12.00, la Palatul Cotroceni. Întâlnirea s-a încheiat, după aproximativ o oră, cei doi având o discuţie tete-a-tete, pe teme privind priorităţile guvernării, actualitatea politică şi economică şi pespectivele colaborării instituţionale, scrie Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, duminică, într-o postare pe contul său de Facebook, că l-a invitat luni, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care se vor discuta priorităţiile guvernării, actualitatea politico-economică şi perspectivele colaborării instituţionale între preşedinţie şi guvern.

Şi premierul Victor Ponta a confirmat că se va întâlni, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, spunând că este o primă întâlnire instituţională care poate demonstra, după 10 ani, ce important este ca preşedintele şi premierul să colaboreze pentru binele public.

„Mâine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituţională cu preşedintele Iohannis.


După 10 ani putem în sfârşit să demonstrăm românilor ce important şi benefic este ca preşedintele şi premierul să colaboreze pt binele public. Toţi cetăţenii care ne-au numit în funcţiile noastre vor avea de câştigat”,  a afirmat Ponta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.