Liderul sindicatului polițiștilor timișeni, Doinel Malcoci, vine azi la PRESSALERT LIVE. Vezi...

Liderul sindicatului polițiștilor timișeni, Doinel Malcoci, vine azi la PRESSALERT LIVE. Vezi cum îi poți adresa întrebări

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-822723115">

Doinel Malcoci, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Timiș, va fi prezent în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vom discuta despre problemele din Poliția Română, atât la nivel național, cât și la nivel local, dar și despre problemele polițiștilor timișoreni cu interlopii locali, situație care pare scăpată de sub control.

Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

5 COMENTARII

  1. de ce crede dl Malcoci ca tot mai multi politisti renunta la calitatea de membru sindicat ?se stie ca a mai fost infintat si sindicatul agentilor de politie la nivel de ipj INCOMPETENTA dl Malcoci este una din cauze ,dar mai multe sa spuna el

  2. si sa-l mai intrebati cand are de gand sa faca ceva pentru politistii pe care pretinde ca-i reprezinta. sindicatele din invatamant au reusit sa castige in instanta procesul si iata ca acum primesc banii dar d-lui a initiat vreo actiune in instanta? doar gargara ieftina si atat. stie cumva d-lui cand are de gand ipj-ul timis sa plateasca sambetele si duminicile lucrate? sau cum sa primesti compensare liber doar 8 ore pt. o zi de sambata sau duminica lucrata, cand normal ar fi sa primesti dublu, ca nu sunt zile obisnuite. si sa-l mai intrebati cate sedinte de sindicat si intalniri face cu politistii pentru a le afla problemele? nimic. au fost buni pana l-au ales, ca fraierii, acum se da cu sefii si nu face nimic. asteptarile au fost mai mari de la acest individ ajuns intre stelele ipj-ului de la munca de jos.

  3. Am ajuns intre stelele IPJ-ului cu functia avuta in anul 2005,adica specialist II! Ce ati facut voi, cei care vorbiti,pentru acest sindicat?Va spun eu:NIMIC si comentati fara sa stiti ce se intampla! Va astept sa va arat dosarele,reprezentand multele procese la care,pentru a nu cheltui bani, am mers eu in instanta.M-am dat cu sefii? Stiti cati dusmani mi-am facut si cati neuroni mi-am consumat?Salariu la sindicat??? S-ar fi putut,legal,cu suspendarea din activitate! Pentru necunoscatori:NU AM FOST SUSPENDAT NICIODATA SI TOATE ACTIVITATILE PE LINIE SE SINDICAT LE-AM FACUT DIN TIMPUL LIBER!!! Va astept sa va prezint activitatea pe toate liniile! M-am saturat de ANONIMI si FRUSTRATI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.