Lista realizărilor lui Robu, criticată de timișoreni. Cum sună listele eșecurilor lui...

Lista realizărilor lui Robu, criticată de timișoreni. Cum sună listele eșecurilor lui Robu şi Bojin pe Facebook

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a postat pe Facebook lista principalelor sale realizări din cei doi ani de mandat ca edil şef al urbei de pe Bega. Deşi a notat nu mai puţin de zece puncte care includ diverse lucrări importante făcute în Timişoara, pe pagina edilului şi-au făcut loc comentatorii nemulţumiţi. Cu toate că marea majoritate a celor care au comentat susţin că realizările menţionate erau necesare, aceştia consideră că primarului i-a scăpat şi o listă cu probleme nerezolvate.

Pe rând, timişorenii care au comentat au sesizat că ar fi nevoie de măsuri pentru eliminarea câinilor vagabonzi, piscine, o noua gară în zona Solventul sau reabilitarea Aleii Ghirodei. Mai mult un comentator a făcut şi el un top al nerealizărilor primarului şi ale şefului Consiuli Judeţean Timiş, Titu Bojin.

„Felicitări pentru cele realizate, și nu sunt puține, este altă atmosferă în Timișoara.


Se observă dorință de a moderniza acest oraș. Dacă s-ar mai rezolvă unele aspecte, sunt sigur că s-ar schimbă și mai mult în bine Timișoara.

1. Pasajele Jiul, Solventul și Victoriei. (cred că s-ar preta un pasaj și la punctele Cardinale și atunci s-ar eliberă și Popă Șapca)
2. Afișarea timpului rămas și computerizarea semafoarelor pt că acum din păcate trecem de un semafor și în 50m iar e roșu și iar stăm și mai departe la fel.
3. Rezolvarea problemei câinilor vagabonzi.
4. Vaporetto pe Bega
5. Închiderea circulației în față Catedralei Mitropolitane
6. Modernizarea parcului Central

Dacă și domnul Bojin ar fi realizat măcar jumătate cât dvs. ar fi fost altă situația.
1. Centură de sud și vest
2. Drumul express spre autostradă A1.
3. Spital Regional
4. Separarea benzilor de pe Calea Aradului că și pe C. Lugojului, a scris Marius Zaharia. Până la ora redactării acestui material primarul a primit nu mai puţin de 189 de like-uri.

1 COMENTARIU

  1. Un minimum de bun simt obliga la a nu te lauda singur. Lasa-i pe ceilalti sa vorbeasca despre calitatea ta de om si de administrator de urbe. Sub umbrela unui raport de activitate, o chestie pur birocrateasca, de fapt toti cauta sa-si vinda imaginea si sa se laude cu ce cred ei ca fac. Si sub motivatia modernizarii se distrug nu numai spatii verzi si copaci pentru care nici unul dintre alesii astia nu au miscat niciodata nici un deget ci si locuri din oras care fac parte din patrimoniul de identitate al orasului. Voi vreti ca sa faceti din Timisoara un oras LA FEL cu toate alte orase, Gresit si nefiresc! Vreti sa-i distrugeti farmecul pentru a nu se mai deosebi de alte teritorii, sa fim nivelati si egalizati in lipsa de gust, grotesc, in mediocritate; Da, este nevoie de artere interioare reparate sau noi, de o gara care sa arate ca intrarea ta de acasa (e, aici sa va vad), de toalete publice construite si nu de cutii de camp, de baze sportive, de cate si mai cate dar pentru asta trebuie sa vrei sa-ti imaginezi cam ce ar spune oamenii dupa inmormantarea ta. Suna sinistru dar e un instrument de a te verifica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.