Martor în dosarul lotului Udrea: „Lucian Torj și Ciprian Gavrilă discutau că...

Martor în dosarul lotului Udrea: „Lucian Torj și Ciprian Gavrilă discutau că ei i-au făcut șmecheri pe Flucsă și pe Stoiți, că lucrurile nu pot să rămână aşa, că trebuie să-i coboare”. Ce rol a avut Adrian Olteanu după scandalul de la Ibiza

6
DISTRIBUIȚI

Audierile au continuat, astăzi, în dosarul de crimă organizată în care DIICOT i-a trimis în judecată pe Sorin Udrea și pe alți membrii ai lumii interlope din Timișoara. Primul martor audiat a fost Gabriel Giosu, propus de acuzare, care a stârnit nervozitatea lui Udrea atunci când s-a cerut instanței de către procuror încuviințarea audierii.  Giosu a declarat că îi cunoaște pe majoritatea inculpaților și că este prieten cu Ciprian Dăscălescu. Martorul a povestit că din aprilie 2012 și până în toamnă l-a ajutat pe Radu Giura, unul dintre asociații de la barul Ibiza și că știa că există o relație de dușmănie între Sorin Udrea și Tudor Stoiți după incidentul de la barul Lepa Brena. Giosu a relatat o discuție pe care a auzit-o pe terasa de la Ibiza, anterior atacului în care Stoiți a fost înjunghiat. „Era cam cu două săptămâni înainte. Lucian Torj, care era unul dintre acţionari, și Ciprian Gavrilă discutau că ei i-au făcut șmecheri pe Flucsă și pe Stoiți, că lucrurile nu pot să rămână aşa,că  trebuie să-i coboare. Precizez că Lucian Torj pleca din bar dacă venea Flucsă. În seara incidentului , băiatul care era la poartă ni-a spus că Torj nu a intrat în Ibiza, ci s-a întors de la uşă pentru că înăuntru era Flucsă şi Dăscălescu”.

Martorul nu a asistat la scandalul din Ibiza, ajungând ulterior acolo după ce a fost sunat de Radu Giura şi că la un moment dat „a apărut Sorin Udrea cu mai mulţi băieţi pe care nu+i cunosc. Udrea a întrebat ce s-a întâmplat şi a spus că a venit să caute telefonul unei prietene, care l-ar fi pierdut în bar. S-a dus şi a discutat cu Radu Giura”. Pentru că pagubele şi consumaţiile celor implicaţi în scandal nu au fost plătite, Radu Giura s-a întâlnit cu Adrian Olteanu.


„Acesta avea firma de pază şi când ne-am întâlnit cu el, la Dracula, l-a sunat pe Cipi Ţiganu şi i-a spus să plătească datoriile. Din discuţia purtată cu Adi Olteanu, care are uneori rol de mediator, am înţeles că, în seara incidentului, acesta a fost într-un alt local, care-i aparţine lui „Vio Blondu” şi aici s-a întâlnit cu „Cipi Ţiganu”. I-a spus în mod expres să nu meargă la Ibiza în seara respectivă pentru că este obiectivul lui”, a povestit Giosu. Udrea şi ceilalţi inculpaţi au izbucnit în râs când martorului i s-a cerut de către instanţă să spună cine face parte din „taberele” în duşmănie şi să explice de ce dacă se fac dedicaţii unii, ceilalţi se simt umiliţi. Martorul a afirmat că „eu am înţeles că în dinastia Stoiţi sunt Adrian şi Tudor şi un tip Miki care luptă cu ei la Local Kombat, de la Arad. Din cealaltă tabără fac pare Sorin Udrea, Ciprian Gavrilă, Cosma Viorel şi ceilalţi cu care sunt împreună toată ziua. Cipi Ţiganul a dat o dedicaţie pentru învinşi, pentru Stoiţi, şi pentru naşul său, stăpânul oraşului. După câteva zile, a venit Adi Stoiţi şi l-a chemat pe muzicant şi l-a întrebat de ce a făcut dedicaţii împotriva lui. I-a cerut să cânte doar pentru el”.

Unul dintre colaboratorii DIICOT a fost audiat şi a povestit că în urma unei discuţii cu procurorul de caz „l-am sunat pe Mocanu să-i spun că am de recuperat o datorie de 5.000 euro. Pe majoritatea inculpaţilor îi ştiu de când veneau după ţigări la Oraviţa, Mocanu fiind din zonă. Eu aveam cunoştinţă de la Oraviţa că băieţii lui Udrea se ocupă de recuperări şi-şi iau procent din ce recuperează. Se vorbea că recuperează prin ameninţare, cu violenţă. M-am întâlnit cu Udrea şi Mocanu şi le-am spus că am de recuperat banii respectivi. Aceştia mi-au cerut să le dau numărul de telefon şi urma să mă întâlnesc cu ei după ce recuperau banii. Nu am discutat despre cât trebuia să le dau lor”. Deşi cei din gruparea Udrea s-au întâlnit cu datornicul, în realitate investigator sub acoperire, şi au încercat să scoată de la acesta banii, ulterior Mocanu i-a spus colaboratorului că nu-i răspunde datornicul la telefon.

6 COMENTARII

  1. STAPANU INELELOR UDREA A LEGAT O GRAMADA DE MILITIENI PANA ACUM DOAR SA SCAPE EL CU BASMAUA CURATA A UITAT CA IN TRECUT LOR AJUTAT MEREU LA GREU UDREA SEFU LU VALER BONCU HERLAS TARZAN CALAFETEANU DE CE NU DAI SI IN EI SA SPUI CUM RUPEATI BARIERELE LA VAMA MORAVITA PAZEA FRATIA DNA SUNT PE URMELE VOASTRE INPREUNA CU COMANDANTU STIE EL BONCU CARE SIFOANELOR

  2. Udrea miercuri seara a fost la barul de langa thalya!il doare in puxx pe el de dosare si arestari si cakat!am crezut k ii crapa capu’ lu unu kre juca la aparate!!!:)))))iar joci???fuxx-ti mortii matii de fraier…….

  3. pacanele lipovei era cipi tiganca finul lui a stapanul inelelor udrea o pizxxx mica si grasa si frustata a uitat cand a tras cu pistolu adi talos dupa el la clubul athmosfer din doina a fugit de a rupt tot asfaltu si genardo pe atunci directoru lu adi olteanu la firma r a o securiti si zaesescu cristi sa ascuns in baie si adoua zi cipi tiganca sa plans la flux si tudor stoiiti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.