Măsură pentru ca pacienților să nu li se mai ceară să bage...

Măsură pentru ca pacienților să nu li se mai ceară să bage mâna în buzunar în perioada în care sunt internați. Ce anunț a făcut CJAS

0
DISTRIBUIȚI

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș atrage din nou atenția tuturor directorilor de spitale din județ asupra faptului că pacienții trebuie să beneficieze, în mod gratuit, pe perioada spitalizării, de toate serviciile medicale necesare pentru tratarea afecțiunilor de care suferă. Astfel, reprezentanții CJAS Timiș au anunțat, astăzi, că fondurile destinate spitalelor cu care se află în relație contractuală au fost suplimentate, la începutul acestei luni.

Prin urmare, „pentru a sprijini buna desfășurare a actului medical”, a fost aprobată suma de aproape 30 de milioane de lei pentru luna decembrie a anului în curs, bani care au fost împărțiți spitalelor din județ. „Odată cu această suplimentare, CJAS Timiş doreşte să preîntâmpine eventualele probleme ce pot apărea în actul medical şi să faciliteze accesul asiguraţilor la servicii medicale de calitate.


Totodată, CJAS Timiş atrage atenţia managerilor de spital că bugetele au crescut semnificativ faţă de anii anteriori, fiind suficiente”, anunță reprezentanții CJAS Timiș.

Dacă în anul 2013, bugetul spitalelor din Timiș a fost de 343 de milioane de lei, în acest an, bugetul a crescut cu aproape 40 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.